Başkanlar kahvaltıda bulustular

Başkanlar kahvaltıda bulustular

Başkanlar kahvaltıda bulustular

Zonguldak’ta Dernek Başkanları kahvaltıda buluştu.  Zonguldak’ta kurulma çalışmaları süren dernekler federasyonu kapsamında Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıda dernek başkanları ve çeşitli siyasi parti temsilcileri bir araya geldi.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar,  Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Mustafa Çufalı, İstanbul İli Zonguldak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Gurbet Altay, Batı Karadeniz Sanayici İş İnsanları Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Külah, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Akgül, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, ve çok sayıda dernek başkanı katıldı.

Zonguldak İli Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Necati Başar yaptığı açılış konuşmasında katılanlar hoşgeldiniz diyerek şunları söyledi; “Tek çatı altında toplanıp Zonguldak’ın sorunlarını çözmek adına amacımız önemli projeler yapmaktır. Dernek kurulduğu zaman dernekleri tek çatı altında toplamak amacıyla 1994’te böyle bir çalışma başlatmıştık. Zonguldak’ta sivil toplum kuruluşu ile beraber çözüm adına istişare yaptık. Siyasilerimizdan proje bazında destek alacağız. Zonguldak’ta Birlik beraberliği sağlamak amacıyla Belediye Başkanınından da faydalanmak istiyoruz. Destek verenlere katılanlara teşekkür ediyorum” dedi.

  AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Mazeretleri sayarsak çok var. Önemli olan potansiyelinizi nasıl kullanırız ona bakalım. Bir siyasilere ne düşüyorsa elimizden geleni yapacağız. Sokak şehri yönetiyor. Kurumu çökertmeye kimsenin hakkı yoktur. Birliğimizi beraberliğimiz her zaman daim olsun.”

AK Parti Zonguldak  Milletvekili Hamdi Uçar’da konuşmasında şunları kaydetti; “Bizleri böyle güzel bir projede bir araya getirenlere teşekkür ederiz. Zonguldak’ın çıkarları neyse bu duygu düşünce çatısı altında toplanıp mücadele etmemiz gerekiyor. Bartın ve Karabük’ün il olmasıyla Zonguldak şehrini parçalamışız ve en büyük kötülüğü o zaman yapmışız. Bölünerek parçalara küçülmüşüz. Sorumlu olan herkesin bu sorumluluğu yerine getirmesi lazım.”

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’da, “Bizim bu şehre borcumuz var. Biz bu borcu ödeyene kadar çalışacağız. Bizim önümüzde olan illere yetişmemiz için hep birlikte beraber olup çalışacağız. Ankara’da bulunan sayın vekilimizin önderliğinde bizim kapıları sonuna kadar açmamız gerekiyor. Umarım bu proje hayırlı olur. Bize düşen neyse sonuna kadar desteği hazırız.”

Rektör Çufalı’da konuşmasında, “Bana Zonguldak’a geldiğimde ne sordular buraya ne yapacaksınız nasıl önem vereceksiniz. Üniversite işbirliğine önem vereceğim dedim. Zonguldak’ta Sivil Toplum Kuruluşları bir araya gelir iyi birlik yaparsa bu şehir çok daha güzel olacaktır.”

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, “Zonguldak’ın sorunlarını saysak bitmez. Ama birlik beraber olursak bu sorunları birlikte çözeriz. Bir elin nesi var iki elin sesi var. Projelerde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” 

İstanbul Zonguldak İli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Gurbet Altay yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Zonguldaklılar bir araya gelmelidir.  Gelecek nesil bizlere hesap soracaktır. Ne yaptınız diye soracaklardır. Burada bütün Sivil Toplum Kuruluşlarının farklı renklerinin olması beni çok heyecanlandırdı. Gençler işin içine girdikçe çok rahat ediyoruz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız” diye konuştu.Kahvaltı'da ayrıca Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş,MHP İl Başjanı Varol Demirköse Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Bayrak konuşma yaparak güç birliği yapacaklarını ifade ettiler. Katılımcılar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. 



 

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2020, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER