Başoğlu, "Yola halı serenler var"

Başoğlu, "Yola halı serenler var"

Başoğlu, "Yola halı serenler var"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Umut Başoğlu, Zonguldak Belediyesi’nin zorlu şartlarda da olsa çalıştığını ve çalışmaya devam ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise seçim için çalışmadığını hedeflenen program çerçevesinde devam ettiklerinin altını çizdi.
“YOLA HALI SERENLER VAR”
Zonguldak Belediyesinin çalışmalarına dikkat çeken CHP İl Başkanı Umut Başoğlu, “Zonguldak Belediye Başkanımızın çalışmalarını bizzat takip ediyoruz. Sadece Zonguldak merkezde değil mahalle aralarında da hummalı çalışmalar devam ediyor. Zonguldak coğrafyası zor bir coğrafya biliyorsunuz. O kadar kolay bir coğrafya değil. Maden sahaları üzerine kurulmuş ona göre şekillenmiş bir ilden bahsediyoruz. Buna rağmen yapılan çalışmalar için belediye başkanımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Daha önce alt yapı çalışmaları bitirilince yol kaldırıma verilmişti. Birileri yol kaldırıma veriliyor demişti. Zonguldak değil hiçbir ilde havadan yol geçirildiği görmedim, bilmiyorum. Mecbur kaldırımdan geçecek yapacak bir şey yok. Zor şartlarda da olsa hizmet layıkıyla Zonguldak’ta veriliyor. Yani iktidar partisinde yolları tozmasın diye yola halı atılan belediyeleri biliyoruz. Bunları konuşmak istemiyorum” dedi.
“SEÇİM İÇİN DEĞİL”
Başkan Akdemir ise seçim için değil hedeflenen program çerçevesinden çalıştıklarının altını çizen Başkan Akdemir, “Ben asla ve asla seçim öncesi çalışmam. Biz halkın bize verdiği görevi harfiyen yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Planlı programlı şekilde çalışmalarımız yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2018, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER