Bayraktar, "Seve seve olurum"

Bayraktar, "Seve seve olurum"

Bayraktar, "Seve seve olurum"

İYİ Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde İYİ Parti Milletvekili adayı olmak için başvuruda bulunduklarını ancak Genel Merkez’in vereceği takdire göre hareket edeceklerinin altını çizdi. Başkan bayraktar açıklamasında, “Genel Merkezin ve Genel başkanın istediği doğrultuda görevlerimize devam edeceğiz. Bu il başkanlığı veya milletvekilliği olabilir. Biz milletimize hizmet etmek adına her türlü göreve hazırız” ifadelerini kullandı.
“SEVE SEVE OLURUM”
Milletvekilliği adaylığı noktasında açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Bayraktar, “Süreç çok hızlı ilerliyor. Genel Merkezin her gün atağı ile beraber gündem değişiyor. Aday adayları sürecinde ise Genel Merkezin ve Genel başkanın istediği doğrultuda görevlerimize devam edeceğiz. Bu il başkanlığı veya milletvekilliği olabilir. Biz milletimize hizmet etmek adına her türlü göreve hazırız. Genel merkez nezdinde aday adaylığı noktasında bir talep olursa tabi seve seve aday olurum” dedi.
“CUMHURBAŞKANIMIZ GELECEK”
Cumartesi günü Zonguldak’ta gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in gelişini önemli bulduğunu ifade eden Başkan Bayraktar, “Çalışmalarımız devam ediyor. Tanıtım ve duyuru noktasında son güne kadar çalışacağız. Ses sistemli araçlarımız ilçelerde çalışıyor. İlçeler ve yakın iller için davetiyelerimizi yaptık. Bu noktada şu özellikle meydana geldi. Biz programı daha önceden yapmıştık ama şuan değişen olaylar sebebiyle biz Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Sadece il binası açılışı değil miting havasında bir açılış olacak. Zonguldak ülkemizin il vilayeti. Bu noktada bu mitingin önemli olduğunu düşünüyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2018, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER