Bayraktar'dan o habere yalanlama

Bayraktar’dan o habere yalanlama

Bayraktar'dan o habere yalanlama

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar; bugün yapılan CHP il kongresinde konuşma yapmak istediği ancak kongre divan başkanı Nuri Tekin’in buna izin vermemesi üzerine salondan ayrıldığı şeklinde bazı basın organlarında yer alan haber üzerine yazılı bir açıklama yaparak konuya aydınlık getirmek zorunda kaldı.
Bayraktar açıklamasında olayı yalanlarken, CHP kongresinde konuşma talebi olmadığı gibi başka partinin kongresinde konuşma yapmanın doğru bulmadığını söyledi.
Bayraktar açıklamasında şöyle dedi:
Zonguldak’ta bugün yapılan CHP’nin Zonguldak il kongresine davetli olarak katıldık. Siyasi partiler demokrasimizin vazgeçilmez kurumları arasında başta gelmektedir. Ülkemizde ve bölgemizde sevgi ve barış ortamının sağlanabilmesi için öncelikle siyaset kurumlarının kendi aralarında bunu başarmaları gerekmektedir. CHP Zonguldak il örgütü İYİ Parti olarak örnek bir yaklaşım göstererek bizleri il kongrelerine davet etmişlerdir. Bu açıdan kendilerine teşekkür ediyorum.
KONUŞMA TALEBİNDE BULUNMADIM
Ben konuk olarak hazır bulunduğum Zonguldak CHP il kongresinde konuşma yapmak için herhangi bir talepte bulunmadım. Ayrıca, herhangi bir siyasi partinin il kongresine davetli olarak katılan başka bir siyasi parti il başkanının konuşma yapması uygun bir durum değildir.
BAŞKA BİR PROGRAMA KATILMAK İÇİN AYRILDIM
CHP il kongresinden şahsıma söz verilmediği için değil başka bir programa katılmak amacıyla ayrıldım. Bu konunun kamuoyuna farklı yansıtılması veya yanlış bir algının oluşması bizleri de üzmüştür.
Bu vesile ile CHP’nin bugün yapılan il kongresinde seçilen arkadaşlara şahsım ve İYİ Parti adına başarılar diliyorum.” (Gündem)

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2018, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER