Beklenen anket sonuçları belli oldu!

Beklenen anket sonuçları belli oldu!

Beklenen anket sonuçları belli oldu!

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde, adaylar belirlenmeye başlarken gazetemiz tarafından yaklaşık iki hafta önce başlatılan, ‘Belediye Başkanı olarak kimi görmek isterseniz’ anketine yoğun katılım gerçekleştirildi.
AK Parti ve CHP’nin Merkez, Kdz. Ereğli, Kozlu ve Kilimli ilçelerinde aday görmek istediği isimleri anket üzerinde oy veren değerli okuyucularımızın görüş ve önerileri paylaşıyoruz. Yaklaşık 50 bin okuyucunun oy kullandığı anketlerde, Belediye Başkanı olarak görmek istedikleri isimler de gün yüzüne çıkmış oldu. 

 

MERKEZ’DE HARUN AKIN ÇIKTI


CHP’nin Zonguldak Belediye Başkan aday adayları için 9 bin okuyucumuzun kullandığı oy sonuçlarına göre Harun Akın %29, Ali Uzun % 28.7 ve mevcut Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise %25.6 oy alırken, diğer aday adayları ise düşük oy oranına sahip oldu.

 

AK PARTİ’DE ALPAGO, CHP’DE POSBIYIK ÇIKTI


Zonguldak’ın en zor ve nüfusu en fazla olan ilçelerin başında gelen Kdz Ereğli’de ise AK Parti ve CHP’nin aday adayları yarıştı. Yaklaşık 25 bin kişinin yapılan ankette kullandığı oy sonrasında sıralama şöyle oluştu: AK Parti aday adayları olan Esra Alpago %15, Yüksel balcı %13.5, Yaşar Ciğer 10.2 ve mevcut Belediye Başkanı Hüseyin Uysal %10.5 oy alırken, CHP’nin yapılan anketinde ise Halil posbıyık %32.9, Sertan Ocakcı 25.7. Erol Çivici %22.6 ve Buket Müftüoğlu %10.4 oranında oy aldı. 
 

KOZLU’DA TERCİH ALİ BEKTAŞ OLDU


Kozlu ilçesi AK Parti aday adaylarının bulunduğu ankette, yaklaşık 3 bin okuyucumuz oy kullandı. Yapılan oylama sonucunda Ali Bektaş %29.3, Mevcut Belediye Başkanı Kerim Yılmaz 27.7 oy alırken Necdet Karaveli ise %17.3 oranında oy aldı. 


KİLİMLİ’DE OFLUOĞLU DESTEĞİ


Son olarak AK Parti Kilimli İlçe Belediye Başkanı olarak görmek istedikleri isim için oy kullanan yaklaşık 7 bin okuyucumuz ise, İsmail Ofluoğlu’na %25.3, Seçkin Özdemir’e %22.9, Nihat Aygün’e %22.5 ve Mahmut Kanberoğlu’na %15 oranında oy vermiş oldu.
Yapılan anketler tamamen okuyucularımızın  talepleri ve istekleri doğrultusunda sonuçlandırılmıştır.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2018, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER