Belediye Başkanı Öztürk istifa etti!..

Belediye Başkanı Öztürk istifa etti!..

Belediye Başkanı Öztürk istifa etti!..

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’ün geçtiğimiz Cuma günü istifa ettiği öğrenildi. Başkan Öztürk, bugün sabah 9.00’da belediye binasına gelerek, personele hitaben bir konuşma yapacak ve vedalaşacağı öğrenildi.
Gökçebey halkı tarafından Belediye Başkanının istifa etmemesi yönünde bir imza kampanyası başlatıldığı ve yine bu yönde etkinlikler yapılacağı edinilen bilgiler arasında. Başkan Vedat Öztürk’ün ise konuyla ilgili geniş açıklamayı daha sonra yapacağı bilgisi paylaşıldı.
Gökçebey Belediye Başkanlığı için çeşitli isimlerin siyasi kulislerde dolaştığını ama böyle bir ismin belirlenmediği ifade edildi. Gökçebey Belediye meclisi 10 gün içinde toplanarak belirlemesi gerekiyor. Gökçebey Belediye Meclisi 5 Ak Partili, 2 CHP’li, 1 MHP ve 1 bağımsız üyeden oluşmakta.
Geçtiğimiz Cuma akşamından itibaren yerel internet sitelerine Zonguldak’tan iki belediye başkanının Ak Parti Genel Merkezi tarafından istifalarının istendiği, 4 belediye başkanının ise istifalarının yakında isteneceği yönünde haberler düşmüştü. Haberlerin ardından, sadece Gökçebey Belediye Başkanının istifa ettiği, adı geçen diğer başkanlarla ilgili olarak böyle bir olayın söz konusu olmadığı açıklandı. (Gündem)

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2017, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER