Belediye İki günlük tatile gönderildi.

Belediye İki günlük tatile gönderildi.

Belediye İki günlük tatile gönderildi.

Zonguldakta koltuklar kirlenmesin diye otobüste ayakta seyahatleriyle gündeme gelen maden işçileri, Sakaryaya tatile gitti.
Zonguldakın Kilimli ilçesinde iş elbiseleriyle bindikleri otobüste Koltuklar kirlenmesin düşüncesiyle ayakta seyahat ederek gündeme gelen madenciler Muslu Belediyesi tarafından Sakaryaya 2 günlük tatile gönderildi. Zonguldak Valiliği önünde aileleriyle birlikte gelen madencileri Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz uğurladı.
Madencilere Zonguldakın gerçeğini yansıttığı için teşekkür eden Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Madenci kardeşlerimiz Zonguldakın gerçeğini görsel olarak yansıttılar. O an araçta bulunan Aslı kızımız Zonguldakın gerçeği olan kareyi resmetmiş kendisini tebrik ediyorum. O an bunu yaparken basın değeri olacağını bilmeden yapmıştır ama gerçekten değerli bir iş yaptı. Madenci kardeşlerimiz koltuklar kirlenmesin diye oturmamaları gurur verici. Onlarla gurur duyuyoruz. Bende madenci bir ailenin çocuğuyum biz bunları yaşadık. Aynı şekilde babam eve geldiğinde kapının önünde üstünü değiştirirdi. Lokantaya gittiğimizde gazete kâğıdı serer oturur. Bu kardeşlerimiz bize bunu tekrar yaşattığı için şu an çok duyguluyum şeklinde konuştu.
Madencileri ayakta görünce aklına Soma faciasında sedye kirlenmesin diye çizmelerini çıkartmak isteyen madenci geldiğini ve o yüzden çekim yaptığını ifade eden madenci kızı Aslı Ertürk, Bu fotoğrafı çekerken madenci abiler ayaktaydı. Daha önce Somada kaza olmuştu bir madenci abimiz sedye kirlenmesin diye çizmesini çıkartmıştı o geldi aklıma o nedenle çektim. Bu kadar büyüyeceğini düşünmedim dedi.
Yapılan jest için teşekkür eden madenciler, Bize bu güzel jesti yaptığı için başkanımıza teşekkür ediyorum. bu güzel ve sevindirici bir olay Zonguldakın ekmeği belli kömür, hepimiz buradan ekmek paramızı kazanıyoruz. Şartlar zor biz bunu kabullendik. Her şey için herkese teşekkür ediyoruz dediler.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2017, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER