Belediye-İş'ten GMİS'e ziyaret

Belediye-İş'ten GMİS'e ziyaret

Belediye-İş'ten GMİS'e ziyaret

Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şubesi’nin 12 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirilen 11. Olağan Genel Kurulu’nda Şube Başkanlığı’na seçilen Osman Karataş ile Şube Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Hasan Aydın, Genel Maden İşçileri Sendikası’na (GMİS) bir nezaket ziyaretinde bulundular ve Genel Başkan Ahmet Demirci ile çalışma hayatının sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette GMİS Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska ile Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal da hazır bulundu. 
Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş, GMİS ile Belediye-İş Sendikası’nın geçmişten bugüne birlik ve dayanışma içinde olduklarını belirterek, “Bu birlik ve dayanışmayı yine omuz omuza olarak sürdüreceğiz” dedi. Karataş, GMİS Yönetimine genel kurula katılımları için teşekkür etti. 
GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci de ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, “Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun. Belediye-İş Sendikamız ile birlikte, omuz omuza halkımızın, ülkemizin ve üyelerimizin çıkarları için mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2018, 18:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER