BEÜ'DE PANEL...

Turizm Pazarlamasında Yeni Nesil Uygulamalar”

BEÜ'DE PANEL...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karadeniz Ereğli Turizm Fakültesinde “Turizm Pazarlamasında Yeni Nesil Uygulamalar” Başlıklı Panel Düzenlendi. Ülkemizin turizm sektöründen birçok isim ve öğrenciler, “Turizm Pazarlamasında Yeni Nesil Uygulamalar” başlıklı panelde bir araya geldi.


Kdz. Ereğli Turizm Fakültesi konferans salonunda 19 Şubat Çarşamba günü düzenlenen panelde,  L ‘Collection Hotel İşletmeciliği kurucu ortağı Muhammet Cüntay, Park Inn By Radisson Airport Hotel Satış Pazarlama Müdürü Sema Tosyalı, Karnak Travel Satış Pazarlama Direktörü ve Easy Turkey Kurucusu Adnan Uzan ve Agua Travel Group Türkiye Bölge Müdürü Binhan Kocamarlı konuşmacı olarak yer aldılar.
Panelin açılışında bir konuşma yapan Rektör Yardımcısı ve Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, ülkelerin gelişiminde ve bölgesel kalkınmada turizmin önemli bir potansiyel teşkil ettiğini ifade ederek, ilimizin bu anlamda önemli turistik zenginliklere sahip olduğunun altını çizdi. Prof. Dr. Büyükgüzel bölgesel fırsatların değerlendirilmesi amacıyla Üniversitemizin yerel yönetimlerle yapacağı işbirliği ve kalite odaklı akademik faaliyetlerin önemine değinerek bu çalışmalarla turizm açısından bir farkındalık yaratılacağını söyledi.
Moderatörlüğünü Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nalan Albuz’un yürüttüğü panelde sektörün deneyimli isimleri, turizm sektörünün günümüz bilgi ve teknoloji çağındaki mevcut durumu, sosyal medyanın turizm pazarlamasındaki potansiyel önemi ve rolü, turizm pazarlamasında sektörel zenginliklerin bilincinde olunması ve bu konuda merak uyandırılması, turizme karşı güçlü bir farkındalık oluşturulması gerekliliği ile turizm sektöründe yabancı dil kullanımı ve bilişim sektöründeki gelişmelerin önemine dikkat çektiler.
Katılımcılardan gelen soruların cevaplanması ile devam eden panelin sonunda, Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel tarafından konuşmacılara teşekkür belgesi verildi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2020, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER