BEÜ'de Çocuk Üniversitesi Başladı

BEÜ'de Çocuk Üniversitesi Başladı

BEÜ'de Çocuk Üniversitesi Başladı

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) tarafından hayata geçirilen Çocuk Üniversitesi kayıt yaptıran öğrencilere, eğitim verilmeye başlandı.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, bu yıl 7. döneminde olan ve ilk defa Farabi Kampüsü ile birlikte üniversitenin Ereğli Doruk Kampüsünde de eğitim verecek olan Çocuk Üniversitesinin Sezai Karakoç Kültür Merkezinde yapılan törenle açıldığı belirtildi.

Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hale Sayan Özaçmak, akademik ve idari personel ile çocuklar ve veliler katıldığı ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

Öğrenciler, Kimya Dedektifleri, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Robot Yapıyorum, Doktor Oluyorum ve Sanat Atölyesi, Çoklu Zeka Atölyesi, Bilgisayar Programlıyorum, Farkımın Farkındayım ve Drama Atölyesi gibi programlarda eğitim görecekler. Minik üniversiteliler sabah ve öğle sonrası modüllerinden birer tane seçebilmiş olup 5 gün boyunca devam edecek olan programda miniklere eğitim süresince üniversitemizin çeşitli disiplinlerinde öğrenim gören öğrencilerimiz tarafından eşlik edilecektir.

Minik üniversitelilerimiz öğle yemeklerini de programın verildiği üniversitemiz kampüslerinin öğrenci yemekhanesinde yiyeceklerdir.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2018, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER