BİK BÖLGE MÜDÜRÜ ÇORBACI'DAN ZGC'YE ZİYARET

BİK BÖLGE MÜDÜRÜ ÇORBACI'DAN ZGC'YE ZİYARET

Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya ve Bölge İl Müdürü İbrahim Çorbacı ve Memur İbrahim Dağcı, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Genel Merkezini ziyaret etti. Ziyarette, aracılık ilanında Zonguldak’ın eksikliğinin giderilmesi için yapılacak çalışmalar konuşuldu.

Basın İlan Kurumu ( BİK) Sakarya ve Bölge İl Müdürümüz İbrahim Çorbacı ve Memur İbrahim Dağcı’yı ZGC genel merkezinde ağırlayan Başkan Derya Akbıyık, yerel medyanın güçlendirilmesi ve sorunlarının çözümü konusunda kendilerine destek vermeye hazır olduklarını vurguladı.

ÇORBACI, ‘’ARACILIK İLANINDA ZONGULDAK’IN EKSİKLİĞİNİN GİDERİLMESİ İÇİN ÇOK YOĞUNLAŞACAĞIZ’’

Sakarya İl Müdürü Çorbacı, ziyarette yaptığı konuşmada, “Daha önce Zonguldak ziyaretinde Devrek ve Çaycuma ilçelerindeki yerel gazetelerimizi ziyaret edememiştik. Bugün o ziyaretleri gerçekleştirdik.  Önümüzdeki günlerde Zonguldak ziyaretleri yaparak, Valilik, Belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşlar ile görüşeceğiz. Aracılık ilanında Zonguldak’ın eksikliğinin giderilmesi için çok yoğunlaşacağız” ifadelerine yer verdi.

AKBIYIK, “YEREL GAZETELERE BİK İLE BİRLİKTE MADDİ KAYNAK YARATMA ADINA KATKI VE DESTEK VERECEĞİZ”

ZGC Başkanı Derya Akbıyık da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapmış olduğu konuşmada, “Aracılık ilanları konusu resmi ilan alan gazetelerimiz için önemli bir konu. İnşallah bu konuda Zonguldak’ ta mesafe alırız. Ayrıca yerel gazetelere BİK ile birlikte maddi kaynak yaratma adına katkı ve destek vereceğiz,  eğitim projeleri gerçekleştirme adına çalışmalar yapabiliriz.  Valilik, yerel yönetimler ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının da daha fazla resmi ilan ve aracılık ilanları vermesi adına yoğun bir çalışmaya her daim hazırız. ZGC olarak BİK bizim çok önemlidir, değerlidir ve çalışmalarımızı da genişleterek büyüteceğiz. dedi.

Ziyaret yerel medyanın sorunları ve çözüm önerileriyle ilgili olarak karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2021, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER