Binlerce kişi Çimenoğlu'nu son yolculuğuna uğurladı

Binlerce kişi Çimenoğlu'nu son yolculuğuna uğurladı

Binlerce kişi Çimenoğlu'nu son yolculuğuna uğurladı

Karadeniz Ereğli’de yaşlılığa bağlı nedenlerle vefat eden ilçenin sevilen isimlerinden Rıdvan Çimenoğlu, geniş katılımlı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki dönem Alaplı Belediye Başkanı ve Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu ile Yelken Kulüp Yöneticisi Sezai Çimenoğlu'nun babaları, Kdz. Ereğli'nin simge isimlerinden Rıdvan Çimenoğlu 96 yaşında Echomar Hastanesinde yaşlılığa bağlı nedenlerle vefat etti.

Geçmişte siyaset ve STK yöneticiliği de yapan Merhum Çimenoğlu için bugün Bozhane Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Geniş katılımın olduğu cenaze töreninde Nevzat Çimenoğlu-Dilek Çimenoğlu çifti ile Sezai Çimenoğlu-Emel Çimenoğlu çifti tabut başında aile adına başsağlığı dileklerini kabul etti.

Merhum Çimenoğlu öğle namazına müteakip İlçe Müftüsü Recai Albayrak'ın kıldırdığı cenaze namazı sonrasında dualarla şehir mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, eski Zonguldak Milletvekilleri Boray Baycık ve Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Baro Başkanı Av. Özel Eroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik, TSO Başkanı Arslan Keleş, Sanayici İşadamı Akın Tatoğlu, Tatoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Fadıl Demirel, STK yönetcileri iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim ile Çimenoğlu ailesinin dost ve akrabaları katıldı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2020, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER