'Birileri yazdı diye benim Milletvekilliğim mi gidecek?'

'Birileri yazdı diye benim Milletvekilliğim mi gidecek?'

'Birileri yazdı diye benim Milletvekilliğim mi gidecek?'

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın kardeşi Remzi Uçar, FETÖ/PDY operasyonlarının başladığı yıllarda gözaltına alınmış ve sonrasında tutuklanıp serbest bırakılmıştı. 


Pazartesi günü  Zonguldak Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmada Milletvekili Hamdi Uçar’ın kardeşi Remzi Uçar 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldığı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü.
Yapılan haberlerin ardından açıklamada bulunan Milletvekili Uçar, karalama kampanyası yapıldığını söyledi. Bazı kesimler tarafından haberlerin yapıldığını ve kimlerin yaptığını iyi bildiğinin altını çizen Uçar: “Kim ne suç almışsa beni ilgilendirmiyor. Genel Merkezin her şeyden haberi var. Böyle alçakça, karalama kampanyası içinde olanlar var. Ben o haberleri kimin yaptığını ve yaptırdığını iyi biliyorum. Birileri yazdırıyor ama birileri yazdı diye benim Milletvekilliğim mi gidecek? Beş parmağın beşi de bir değildir. Kim ne yapmışsa cezasını çeker. Birilerinin bir şeyleri kaşıyıp, yıpratma politikası yapması doğru değil. Benim fotoğraflarımı koyarak sanki ben ceza almışım gibi gösterilmesini şiddetle kınıyorum. Bunu da herkes bilsin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2018, 19:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
KİM YAZDIRMIS YANI YALANMIIII
KİM YAZDIRMIS YANI YALANMIIII - 5 yıl Önce

ŞENOL

Hüsnü
Hüsnü - 5 yıl Önce

Hamdi doğru senin abin değil ama ne insanlar o şekilde yargılandı işinden oldu haberin varmi

SIRADAKİ HABER