‘Biz halkımız için çalışıyoruz’

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, eleştirilere yanıt verdi

‘Biz halkımız için çalışıyoruz’

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, eleştirilere yanıt verdi.

Zonguldak halkının ferahı için çalışmaların ivedilikle yürütüldüğünü ve yaz döneminde bölgenin şantiye alanına çevrilerek hizmet verdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Akdemir, sorunların tek tek çözüldüğünü söyledi.

‘HALK NE OLURSA OLSUN BİZİM DİYOR’

Kapuz Plajının halk tarafından büyük rağbet gördüğünü söyleyen Başkan Akdemir: “Kapuz Plajı gerçekten çok büyük bir sıkıntı geçirdi. 70-80 yıldır yaşanmamış bir olay yaşandı. Ama biz hemen ihaleye çıktı, duvarlarını sağlam şekilde yaptık. Alanları düzelttik ve sezona yetiştirdik. Bu yıl halkımız biraz sıkıntı çekse bile plaj yoğunluk olarak en güzel sezonunu geçirdi. Halkımız Kapuz Plajını benimsedi ve her ne olursa olsun bizimdir diyor. Önümüzdeki yıl daha güzel bir şekilde tanzim edilecek” dedi.

‘UYUM VE SAYGI İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ’

Vali Ahmet Çınar ile uyum içerisinde hizmet ettiklerini söyleyen Akdemir: “İlimizin Valisi, Emniyet Müdürü ve kamu kurum müdürleriyle istişare halinde olmazsak kurumlar arası işler güzel gitmez. Ben Sayın Valime hem anlayışından hemde devlet adamlığı yönünden teşekkür ediyorum. Görevde bulunduğum sürece de diyaloglarımız böyle olacaktır.”

‘KİMSE FARKLI YERE ÇEKMESİN’

Mahallelerdeki sorunlar nedeniyle yapılan eleştirilere yanıt veren Akdmeir: “Ben hangi mahallede sorun varsa muhtarını ve sözü dinlenir arkadaşımla görüşüyorum. Sonrasında zaten vatandaşlarımızda bizlere yardımcı olmak istiyorlar. Vatandaşımız bize gönüllü yardım ediyor, ama bunu farklı yerlere çekiyorlar. Biz her zaman halkımızın yanındayız. Bunu k,mse farklı yerlere çekmesin” şeklinde konuştu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2018, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER