BKM GENÇLERİNDEN 'GÖZLERİMİ KAPARIM VAZİFEMİ YAPARIM'

BKM GENÇLERİNDEN “GÖZLERİMİ KAPARIM VAZİFEMİ YAPARIM”

BKM GENÇLERİNDEN  'GÖZLERİMİ KAPARIM  VAZİFEMİ YAPARIM'

Belediye Kültür ve Sanat Merkezi (BKM) Genç Tiyatro Ekibi 23 Aralık Cumartesi günü saat 19:00 da Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) Haldun TANER ‘in yazdığı “GÖZLERİMİ KAPARIM VAZİFEMİ YAPARIM” adlı oyunu sahnelediler.
Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR, Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin TURANLI, BKM Müdürü Abdullah BAKIR’ın da izlediği oyunda salonu tıka-basa dolduran seyirciler gençleri alkış yağmuruna tuttular. Haldun TANER’in yazdığı, Fedai MADAN’ın yönettiği, Sahne Amirliğini Mustafa OKUYAN’ın, Genel Sanat Yönetmenliğini Abdullah BAKIR’ın yaptığı oyun seyirciler tarafından çok beğenildi.
Oyunun Genel Sanat Yönetmeni ve BKM Müdürü Abdullah BAKIR, oyun sonrası sahneye çıkıp ekibini kutladı ve oyunu izlemeye gelenlere teşekkür edip, yeni oyun çalışmalarına başladıklarını belirterek, Vali Ahmet ÇINAR ve Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR’i sahneye davet etti. Gençleri kutlayan Vali Ahmet ÇINAR konuşmasında daha önce 3 yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı yaptığını, Zonguldak’ta halkın tiyatro salonlarını doldurduğunu, bunun sevindirici olduğunu, sanatın insanları birleştirici, sanatın insanlar için olduğunu ve salonlar dolmazsa sanatın sekteye uğrayacağını belirterek herkese teşekkür etti. Seyirci de Vali Ahmet ÇINAR’a alkışlarla karşılık verdi.
Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR’de BKM ekibini ve gençleri tebrik etti.
Oyun sonrası gençlerle bir araya gelen seyirciler hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2017, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER