Bütün mazlumların sesi Olacağız

Bütün mazlumların sesi Olacağız

Bütün mazlumların sesi Olacağız

ZONGULDAK - Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Tolga Aral, Bütün mazlumların sesi ve soluğu olma gayretiyle siyaset yapıyoruz. dedi.

Aral, partisinin Ereğli ilçe teşkilatı binasında düzenlediği basın toplantısında, 22 Ekimde Ankaradaki Atatürk Spor Salonunda toplanacak 10. Olağan Büyük Kurultay için hazırlıkları sürdürdüklerini söyledi.

Kurultayda parti tabanının, delege ve yöneticiler ile bir araya gelerek, Türkiyeye ve Türk İslam coğrafyasına birlik mesajı vereceğini ifade eden Aray, şunları kaydetti:

BBPnin sadece Türkiye için değil, Türk İslam coğrafyası için en önemli siyasi partilerin başında geldiğinin bilincindeyiz. Bizler sadece Türkiye için değil Türk İslam coğrafyasındaki bütün kardeşlerimizin sorumluluğunu, hatta dünyadaki bütün mazlumların sorumluluğunu omuzlarımızda hissederek siyaset yapma gayreti içerisindeyiz. Bütün mazlumların sesi ve soluğu olma gayretiyle siyaset yapıyoruz. Bu yönde büyük bir çaba harcıyoruz. Onun için de yükümüzün ağır, yolumuzun çetin olduğunu biliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2017, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER