Büyük Madenci Konseri 7 Aralık'ta Ankara'da REİS katılacak mı ?

Büyük Madenci Konseri 7 Aralık'ta Ankara'da REİS katılacak mı ?

Büyük Madenci Konseri 7 Aralık'ta Ankara'da REİS katılacak mı ?

* Geçtiğimiz yıl Zonguldak Kent Konseyi tarafından kurulan ve birkaç gün önce Zonguldak Belediyesi, TTK, GMİS ve Kent Konseyi arasında yapılan protokol ile kurumsal bir yapıya kavuşturulan Madenciler Korosu, 7 Aralık 2019 tarihinde Ankara Nazım Hikmet Kongre Salonu'nda muhteşem bir konser verecek.

* Zonguldak maden işçilerinin sesini tüm Türkiye'ye duyuran Madenciler Korosu büyük konser için yoğun hazırlık çalışmaları yaparken, konsere devlet erkanı başta olmak üzere siyaset, bürokrası, sanat ve iş dünyasından önde gelen isimlerin davet edileceği öğrenildi.

* GÜNDEM'e ulaşan bilgilere göre, Ankara'da 7 Aralık'ta verilecek Büyük Madenci Korosu Konseri'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da davet edilecek. Davetin Zonguldak'tan üst düzey bir heyet tarafından Cumhurbaşkanlığı Makamı'nda bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılması bekleniyor.

REİS KATILIRSA MÜKEMMEL OLUR

* Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun devlet işleri ve dış temaslardan fırsat bulup konsere katılması halinde Zonguldak için büyük bir onur kaynağı olacağı belirtiliyor.
Maden işçilerini ve maden ocaklarını yakından tanıyan, Başbakanlık döneminde ilimizi ziyaret ettiği sırada ocağa girip kömür kazan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, zamanı olduğu takdirde konsere katılacağı yönünde kuvvetli tahminler yapılıyor.
Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konser daveti getirecek heyetin içinde Ereğlili hemşehrimiz Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Saadet Oruç'un da bulunacağı tahmin ediliyor.
Zonguldak'taki madencilik çevreleri ve vatandaşlar, " Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konsere katılması hem Zonguldak halkı, hem de maden işçilerimiz için büyük onur kaynağı olacaktır. Bu nedenle konser gününü heyecanla ve merakla bekliyoruz" şeklinde konuştular.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2019, 20:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Konsey
Konsey - 4 yıl Önce

Kent konseyi bşk daha önceki konser için kendini dışladılar diye salon tahsisini iptal etmesi için birilerini aramışmıııı aramamış mı eğer aradıysa şimdi bu konserde neden ön plana çıkıyor şöhret peşinde mi makam Peşinde mi bir zahmet sorarmısınız

SIRADAKİ HABER