Çağlayan sert konuştu

Çağlayan sert konuştu

Çağlayan sert konuştu

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Meclisi’nde yaşanan ve CHP’li Meclis üyesi Süleyman Özdoğan’ın MHP’li Mevlüde Yalçıner’in üzerine yürümesi skandalının ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Çağlayan olayın ilk defa yaşanmadığına dikkat çekerek daha önce de benzer olaylar yaşandığını ve Ak Parti grubu olarak gereken tepkiyi gösterdiklerini belirtti. Zonguldak Belediyesi’nden gelen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama mesajını hayretle okuduğuna dikkat çeken Çağlayan, “Az önce Zonguldak Belediye Başkanı’ndan bir mesaj geldi. Dünya Kadınlar gününü kutladığı ile ilgili bir mesaj. Hayretle ve şaşkınlıkla okudum. Dün Zonguldak Belediye Meclisinde yaşanan o yüz kızartıcı hadise den sonra hangi yüzle mesaj atabildiklerini çok merak ediyorum” dedi.
“ŞAŞKINLIKLA OKUDUM”
Belediyeden gelen mesajı hayretle okuduklarına dikkat çeken Başkan Çağlayan, “Kendi Meclisini ve grubunu yönetemeyen belediye başkanı şehrimizi nasıl yönetsin? Kıymetli hemşerilerim Az önce Zonguldak Belediye Başkanı’ndan bir mesaj geldi. Dünya Kadınlar gününü kutladığı ile ilgili bir mesaj. Hayretle ve şaşkınlıkla okudum. Dün Zonguldak Belediye Meclisinde yaşanan o yüz kızartıcı hadise den sonra hangi yüzle mesaj atabildiklerini çok merak ediyorum” dedi.
“SALDIRI VİCDANSIZLIKTIR”
Mecliste kadına şiddet olayının ilk defa olmadığının altını çizen Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, “Dünya üzerinde zulüm altında olan kadınların sesini duyurmak için Türkiyenin her vilayetinden kadınlarımız Vicdan konvoyu oluşturup yola çıktıkları sırada Zonguldak Belediye Meclisinde bir kadına yapılan saldırı en hafif tabiriyle vicdansızlıktır. Bu ilk defa olmamıştır çok daha önceleri tekrarlanmış ve biz Mecliste olduğumuz için gereken tepkiyi anında göstermiştik. Bu vicdansızlık Zonguldaklı kadınlarımızın vicdanını derinden yaralamıştır. Devamlı hale getirdiniz bu alışkanlıklarınızdan derhal vazgeçin.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER