Çakır çifti memleketleri Zonguldak'ta toprağa verildi.

Çakır çifti memleketleri Zonguldak'ta toprağa verildi.

Çakır çifti memleketleri Zonguldak'ta toprağa verildi.

ARTVİNde önceki gün kum yüklü kamyonla çarpışan otomobilde hayatını kaybeden 4 kişiden 42 yaşındaki Yüksel ve 40 yaşındaki Seher Çakır çifti memleketleri Zonguldakta toprağa verildi. Çakır çiftinin, kızlarının nişanlısının ailesine, düğün tarihini belirlemek için Artvine ziyarete gittikleri öğrenildi.
Geçen Salı günü Artvinde Cankurtaran mevkiinde meydana gelen kazada 52 yaşındaki Ahmet K. yönetimindeki 08 K 3028 plakalı kum yüklü kamyon, karşıdan gelen 51 yaşındaki Abdullah Başarın kullandığı 08 EE 046 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kamyon, bir süre sürüklediği otomobilin üzerine devrildi. Kazada, otomobil sürücüsü Abdullah Başar, eşi 48 yaşındaki Elmas Başar ile dünür olmaya hazırlandıkları Zonguldaklı Yüksel Çakır ve Seher Çakır çifti hayatlarını kaybetti. Kazada 2 kişi de yaralandı.
DÜĞÜN TARİHİ İÇİN ARTVİNE GİTMİŞLER
Kaza yerinde ölen Seher Çakırın cenazesi dün, hastanede ölen eşi Yüksel Çakırın cenazesi de bugün memleketleri Zonguldakın Devrek İlçesi Purtuloğlu Köyünde toprağa verildi. Türkiye Taşkömürü Kurumu Kozlu Müessese Müdürlüğü Elektromekanik Şube Müdürlüğü Torna-Tesviye Atölyesinde çalışan Yüksel Çakır ile eşi Seher Çakırın, 1 ay önce nişanlanan kızları Ayşe Çakırın nişanlısının ailesini düğün tarihini belirlemek için Artvine ziyarete gittikleri öğrenildi. Dünür olmaya hazırlanan iki çift, çocuklarının düğününü göremeden kazada öldü.




 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2017, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER