‘Çalışmadan geçiniyorlar!’

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli’den bomba iddia!

‘Çalışmadan geçiniyorlar!’

İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Ekim ayı birleşimini değerlendirdi, çarpıcı açıklamalarda bulundu.


Mecliste yaşanan gerginliği değerlendiren Karaveli, Özel İdare’de personel sıkıntısı olmadığını fakat çalışmayan personelin olduğunu söyleyerek iddialı açıklamalarda bulundu.
Karaveli yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Mecliste kişisel kavga olmaz, hepsi hizmet içindir. Bizim Özel İdare de yetirince personelimiz var. Sadece personelimizin performansı ile ilgili problemimiz var. Gerçekten burada fedakarca çalışan arkadaşlarımız da var, bir yandan da burada çalışmadan geçinen memur ve işçi arkadaşlarımız da var. Bununla ilgili biz maalesef bir şey yapamıyoruz. İl Özel İdaresinde şirket kurulması için kararımızı verdik. Yönetim Kurulunda da İl Genel meclisinden kimse yok. İdare artık bunları yapabiliyor. Meclis kararı gerekmiyor. Netice idarenin içinde ki bir takım yanlış uygulamalarda bazen tansiyonu yükseltebiliyor. Gerekli altyapı oluşturulmadan meclise geldiğinde burada sıkıntılar yaşanabiliyor. Önümüzde ki Kasım ayı bütçe ayımız. Yatırıma ayıracağımız para çok az. Önümüzde ki ayın burada sıkıntılı geçeceği görülüyor. Bizim eksiğimiz çok. İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlar artık son bütçesini, yatırımını yapacaklar. 
‘ADAY OLABİLİRİM’
Öte yandan, aday olup olmayacağı yönünde ki sorulara yanıt veren Karaveli: “Kısmet, inşallah. Adayım. Aday adaylığını değerlendireceğiz. Kozlu’da olabilir!” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2018, 18:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER