Çalıştay, Karabük’te yapıldı

Çalıştay, Karabük’te yapıldı

Çalıştay, Karabük’te yapıldı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası İle Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde Batı Karadeniz (tr81) bölgesi oda/borsalar arası Kıyaslama ve Tecrübe Paylaşımı Çalıştayı Karabük’te yapıldı.
Çalıştaya, Zonguldak, Karabük, Bartın, Safranbolu, Çaycuma, Devrek Ticaret ve Sanayi Odalarının Genel Sekreter ve Akreditasyon Sorumluları ile MB Akademi Eğitim ve Danışmanlık Genel Koordinatörü Mehmet Besleme katıldı.
MB Akademi Eğitim ve Danışmanlık Genel Koordinatörü Mehmet BESLEME’nin moderatörlüğünde gerçekleştirilen çalıştayda akreditasyon standartları kapsamında odaların yapmış oldukları faaliyetler ve iyi uygulamalar paylaşılarak, üye ve çalışan memnuniyetinin artırılması konusunda neler yapıldığı ve neler yapılabileceği konularında görüş alış verişinde bulunuldu.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası adına çalıştaya katılan Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya "Akredite Oda ve Borsalar olarak üyelerimize daha kaliteli hizmet verebilmek ve üye ve çalışan memnuniyetini artırmak için sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Çalıştayda; yapmış olduğumuz faaliyetleri ve uygulamaları karşılaştırma; iyi örnek uygulamalarımızı paylaşma fırsatı bulduk. Gördük ki diğer oda borsalara da örnek olabilecek çok sayıda uygulama bölge odalarımızca yapılmaktadır. Kıyaslama ve tecrübe paylaşımı toplantılarımızı belirli periyodlarla düzenli olarak yapma kararı aldık. Bir sonraki toplantımız Bartın Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde Aralık ayında Bartın’da; daha sonraki toplantımız da Nisan ayında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde Zonguldak’ta yapılacak” dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER