‘’ Camiye Koşuyorum, Kuran Öğreniyorum

‘’ Camiye Koşuyorum, Kuran Öğreniyorum

‘’ Camiye Koşuyorum, Kuran Öğreniyorum

Gülüç Belediye Başkanlığı tarafından her yaz düzenlenen yaz Kur-an Kursu bugün Gülüç Site Cami önünde düzenlenen törenle açıldı. 
Törene Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Kdz.Ereğli müftülük vaizi Osman Ayyıldız, Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Sarı, mahalle muhtarları Çağlar Özcan ve İhsan Arslan, Recep Hasçelik cami imamları ve vatandaşlar katıldı.
 Cami açılışında yaklaşık iki yüz öğrenciye üzerinde" Camiye koşuyorum, Kuran Öğreniyorum" yazan tişört ve şal hediye eden Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş çocuklara Ahlaklı olmanın önemini vurguladı. 
Demirtaş konuşmasında, "Sevgili çocuklar her zaman dediğim bir şey var, önce ‘’Maneviyat ve Ahlak’’ bugünde Yaz dönemi Cami Kur'an kursları açılışında önce "Maneviyat ve Ahlak" diyorum. Maneviyattan ve güzel ahlaktan mahrum olan milletler yok olmaya mahkumdur. Kim ne derse desin, hangi görüşten olursak olalım, Cumhuriyet, Laiklik, Dinimiz ve ahlaki manevi değerlerimiz bizim bir gerçeğimizdir. Bunlardan asla vazgeçemeyiz, taviz veremeyiz. Bunlardan vazgeçtiğimiz takdirde millette bizden vazgeçer ve yok olur gideriz. Millet olarak yok olmamak, kaybolmamak için bu saydığım değerlerimize sımsıkı sarılmalı önem vermeliyiz. Ne Cumhuriyet ve Laiklikle din, ahlak ve maneviyat yıkılır nede din, ahlak ve maneviyatla Cumhuriyet ve Laiklik yıkılır "dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2019, 20:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER