Caner destek istedi!

Caner destek istedi!

Caner destek istedi!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Adayı olan Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı, Avukat Süleyman Caner, Partisinin Kilimli, Devrek, Gökçebey ve Çaycuma İlçe teşkilatlarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Caner, Zonguldak’ın bir bütün olduğunu kaydederek, “İlimizde bir bölünme var. Bu bölünme yüzünden Zonguldak’ın sesi Ankara’da duyulmuyor. Biz bu sesin Ankara’da duyulmasına talibiz” dedi.
KİLİMLİ’DEN START VERDİ
AK Parti Milletvekili Adayı Süleyman Caner, Temayül yoklaması öncesi teşkilat ziyaretlerine başladı. Caner ilk ziyaretini Kilimli İlçe teşkilatına ziyaret etti. İlçe Başkanı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Belediye Meclis Üyeleri Caner’i karşıladı. İlçe Başkanı Orhan Gebeş, “Bizlere şampiyonluklar yaşatan Kömürspor Başkanı ve partimiz kademelerinde görev yapan arkadaşımız Süleyman Caner’e temayül yoklamasında arkadaşlarımız gereken desteği verecektir” dedi. Caner, Kilimli teşkilatını yakından tanıdığını ifade ederek, “Birçok arkadaşlarımızla birlikte çalıştık. Kilimli ile gönül bağlarım var. Kilimli, Zonguldak’ta sporun öncüsü olmuştur. Ülke genelinde birçok başarılı sporcu yetiştiren ilçemiz olmuştur Kilimli” dedi.
DEVREK’TE PARTİLİLER İLE BULUŞTU
AK Parti Milletvekili Adayı Süleyman Caner, beraberindeki heyetle birlikte Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek’i teşkilat binasında ziyaret ederek istişarede bulundu. Kelebek, Zonguldak’ın ortak kimliği olan Kömürspor’a yaptığı hizmetler ve yaşattığı çifte şampiyonluk ve parti kademelerindeki çalışmalarından dolayı Süleyman Caner’e teşekkür etti. Caner, Zonguldak’a önemli hizmetler veren siyasilerin büyük bir bölümünün Devrek’ten çıktığını kaydederek, “Kömürspor sahası kapandığında tüm maçlarımızı Devrek’te oynadık. Devrek Zonguldak Kömürspor’a ev sahipliği yaptı. O nedenle Devrek’in şahsımdaki önemi çok büyük” dedi.

 

CANER GÖKÇEBEY’DE
Milletvekili Adayı Süleyman Caner, Gökçebey İlçe teşkilatını ziyaretinde Belediye Başkanı İsmet Karcı, İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, partililer karşıladı. Gökçebey’e önemli hizmetler veren TBMM eski Başkanı Köksal Toptan’ın yeğeni ve Kömürspor’a yaşattığı şampiyonluklarla gurur veren Süleyman Caner’in aday adayı olmasının mutluluk verdiğini ifade ettiler. Zonguldak’ta ki hizmetlerden en az nasibini alan ilçenin Gökçebey olduğunu söyleyen Belediye Başkanı İsmet Karcı, Süleyman Caner’in Milletvekili olması halinde önemli hizmetlere imza atacağına inandığını söyledi. İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Caner’i yakından tanıdıklarını ve partilerinin kuruluşundan buyana çeşitli kademelerde verdiği hizmetleri bildiğini kaydederek, “Aday adayı sayısının 49 olmasının partimize olan inancı göstermektedir. Duruşu ve kimlikleri ile Ankara’da Zonguldak’ın sesi olacak kişileri seçmek çok önemli. Bu noktada birçok hayır kurumunda, parti kademelerinde ve spor kamuoyunda önemli işlere imza atan Süleyman Caner’in adaylığı partimize renk katmıştır” dedi.
ÇAYCUMA’YA ZİYARET
Süleyman Caner daha sonra Çaycuma İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Çaycuma’nın Zonguldak siyasetindeki ağırlığını çok iyi bildiğini ifade eden AK Parti Milletvekili Adayı Süleyman Caner, İlçe Başkanı Veysel Doğancı’nın Çaycuma’da partilerinin büyümesi adına önemli işlere imza atacağına inancının tam olduğunu söyledi. İlçe Başkanı Veysel Doğancı, Caner’in milletvekili olması halinde önemli hizmetlere imza atacağından şüphelerinin olmadığını vurguladı. Soma grizu faciasında yaşamını yitiren madencilerin şehit sayıldığını buna karşın Zonguldak madencilerinin konumunun farklı tutulduğunu bildiren Caner, “İlk davayı hiçbir karşılık beklemeden şahsım açtı. Anayasa mahkemesinde reddedildi. Sesimiz Ankara’ya ulaşmadı. İşte bu noktada Zonguldak’ın Ankara’da ki sesi olmaya talipliyim. Bizler Zonguldak’ı tüm ilçeleri ile tek olarak görüyoruz. Zonguldak’ı her şeyiyle tek vücut görüyoruz. Ayrıştırma her zaman İlimize büyük zararlar verdi. Biz bütünlüğe birlikte hareket etmeye talibiz. Her sorunu çözmede tüm teşkilatlarımızın istişareleri ile yapmaya talipliyiz. Sorunu birlikte çözeceğiz. Birlikten güç doğar. Bu anlayışla bu göreve talipli olduk. Allah izin verirse ve de sizlerinde desteğiyle bu göreve talipliyim. Temayül yoklamasında desteklerinizi bekliyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2018, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER