Çatalağzı'nda Aday Adayı bolluğu!..

AK PARTİ’NİN ÇATALAĞZI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARINDAN ZEKİ TOSUN’A ZİYARET

Çatalağzı'nda Aday Adayı bolluğu!..

AK Parti Zonguldak il Başkanı Zeki Tosun’u Çatalağzı Belde Başkanı Kerem Güneş ile birlikte Çatalağzı Belediye Başkan aday adayları Hakan Özyurt, Faruk Üstün, Ersun Gülser, Cevat Aydınlı ve Demirhan Demircioğlu ziyaret ettiler.  AK Parti Çatalağzı Belde Başkanı Kerem Güneş, ziyarette yaptığı açıklamada, “Çatalağzı beldesinde belediye başkan aday adayı olan arkadaşlarımız ile birlikte öncelikte kilimli ilçemizde resmi başvurumuzu tamamladıktan sonra il Başkanlığımıza başvurumuzu sonuçlandırmak üzere ziyarette bulunduk. Çatalağzı beldemizden başkan aday adayı ile geldik. Aday adaylığında bulunan 11 başkan adayı adayımız var. Bugün beş aday adayı ile birlikte geldik yarın da müracaatımızı tamamlamaya devam edeceğiz. Biz de çatal ağzında ak partili belediye işini tekrar kazanmak adına yola çıktık. Ve bu kutlu davada aday adayılarımızla birlikte birlik beraberlik kardeşlik duygusuyla Çatalağzı halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için ve belediye başkanını kazanmak için yola çıktık” dedi.  

Zeki Tosun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Çatalağzı belediyesi için ak partiden aday adayı olan arkadaşlarımız müracaatını yaparak bizleri ziyarete geldiler. Çıktıkları bu yolda aday adayı arkadaşlarımıza bu medeni cesaretlerinden dolayı hepsini tebrik ediyorum. Onlar AK Partiye güç veren, siyasetin içinden gelen, teşkilatın içerisinde görev alan arkadaşlarımızdır. Birlikte hareket etmeleri bize güç katmıştır. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çıkmış oldukları bu süreçte kendini başarılar diliyorum. Çatalağzı’ndan 11 aday adayımız var. Burada bir isim üzerinde uzlaştığımız da arkadaşlarımız diğer arkadaşlarımız da inanıyoruz ki, o dayın etrafında toplanacaklar ve inşallah bu sefer Çatalağzı’nda başarılı bir şekilde seçimleri geçirilip Çatalağzı’nda tekrar ak parti saflarına katacağız.”

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 17:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çatalağzı
Çatalağzı - 5 yıl Önce

İnşAllah 29 Mart'a da kadar böyle gördük, Geçtiğimiz Mahalli Seçimlerde adamlar Belde yönetimi içinde olsun, aday adayları olsun, meclis üyeleri olsun Belediye Başkanının kaybetmesi için harıl harıl çalıştırlar. İnşAllah bu dönem olmaz

SIRADAKİ HABER