Çaturoğlu Fakıbaba'yı Zonguldak'a Davet Etti

Çaturoğlu Fakıbaba’yı Zonguldak'a Davet Etti

Çaturoğlu Fakıbaba'yı Zonguldak'a Davet Etti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, sabah Fındıkla ilgili toplantıya katıldıktan sonra akşamda Kanatlı Hayvan Eti Üreticilerinin sorunlarını görüşmek üzere Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba’yı ziyaret ettiklerini ve Sayın Bakanı Zonguldak’a davet ettiklerini belirttiler.

Milletvekili Çaturoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Zonguldak Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Osman Bayraklı ve Yönetim Kurulu üyeleri ve Türkiye Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte kanatlı hayvan eti üreticilerinin sorunlarını görüşmek üzere Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Dr.AhmetEşref Fakıbaba’yıziyaretettik. Ziyaretimizde kanatlı hayvan eti üreticilerinin sorunlarını masaya yatırdık, ayrıcaGökçebey’de yapılması planlanan entegre tesiskonusunu görüştük ve Bakanımızı Zonguldak’a ve Türkiye Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Merkez Birliğinin Ankara’daki ofislerinin açılışına davet ettik.

Bakanımız, kanatlı hayvan eti üreticilerinin sorunlarını önemsediklerini ve Türkiye Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği ile ilgili “Yönetmelik”çalışmalarına başlanılması talimatlarını verdiler. Bakanımız ziyaret edilecek iller arasında Zonguldakı 5’nci sıraya aldıklarınıve İlimizi ziyaretleri sırasında Gökçebey tarafında kurulacak olan “Entegre Tesisin” yerini de inceleyeceklerini ve Türkiye Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Merkez Birliğinin Ankara ofisinin açılışına Eski Bakanımız Faruk Çelik ile birlikte katılabileceklerini belirttiler.

Kanatlı hayvan eti üreticilerinin sorunlarına göstermiş olduğu ilgiden dolayı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sn.Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba’ya teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 21:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER