Caturoglu'dan seri görüşmeler

Caturoglu'dan seri görüşmeler

Caturoglu'dan seri görüşmeler

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun bürosundan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdiler.

“Tüm Karadeniz İlleri Kültür Turizm Eğitim Derneği Başkanı Osman Işık, Yönetim Kurulu üyeleri ve “Yılın Genç Yatırımcı” ödülüne layık görülen Avukat Özer İncegül AK Parti Zonguldak Milletvekilini makamında ziyaret ettiler.

Derneğin Genel Başkanı Osman Işık ziyaret amaçlarının tüm karadeniz illerinde bulunan milletvekillerini ziyaret ederek, istişarelerde bulunmak ve karadeniz illerinin kalkınmasın, teşvik edilmesiiçin neler yapılması gerektiği üzerinde bilgi alışverişinde bulunmak olduğunu belirttiler. Ayrıca, “Atlarına giydirdiği kırmız lacivert forması ile TJK koşusunu kazanan ve Zonguldak’ın gururu olan Avukat Özer İncegül’ün geçtiğimiz hafta sonu TÜMKARDER tarafından Ankara’da yapılan Karadeniz Rüzgarları Konserinde, “Yılın Genç Yatırımcı” ödülüne layık görüldüğünü ifade ettiler.

Ziyaretlerinde dolayı dernek yönetimine ve Av. İncegül’eteşekkür eden Milletvekili Çaturoğlu sözlerine şöyle devam etti; “Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduk, hiçbir ayırım yapmadan kapımızherkese açık, tüm karadeniz illerinin kalkınması ve teşvik edilmesi için yapılan öneri ve teklifler bizim için önemli ve değerlidir dedi. Çaturoğlu ayrıca “Yılın Genç Yatırımcı” ödülüne layık görülen Av.Özerİncegül’ü tebrik ederek başarılar diledi.”

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER