Çaturoğlu'ndan çifte ziyaret...

Çaturoğlu'ndan çifte ziyaret...

Çaturoğlu'ndan çifte ziyaret...

Bayburt Grup tarafından Zonguldak Merkez TIR Parkı alanına yapılacak olan 3.500 kişilik Caminin temel atma töreninden sonra Valiliğe geçen AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Vali Ahmet Çınar’ı ziyaret etti, ardından Emniyet Müdürlüğüne geçerek A.Metin Turanlı’yı ziyaret etti ve her iki ziyarette de istişarelerde bulundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun bürosundan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bayburt Grup tarafından Zonguldak Merkez TIR Parkı alanına yapılacak olan 3.500 kişilik Caminin temel atma töreninden sonra Valiliğe geçen Milletvekili Çaturoğlu, Vali Ahmet Çınar ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Sayın Çınar ile özellikle eğitim alanında yapılacak yatırımlar başta olmak üzere, sağlık, TOKİ, Teknopark, OSB gibi birçok konuyu ele aldılar. Gökçebey ilçemizde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Gökçebey ortaokuluna yıkım kararı verilmesi nedeniyle 2018 yılı ilköğretim yatırım programına yeni bir ortaokul planlaması yapılmasını isteyen Çaturoğlu, ayrıca emeklilerimiz için TOKİ tarafından Kdz. Ereğli’de yapılacak olan konutların arsasının yeniden ele alınması talebinde bulundu.

Valilik ziyaretini tamamlayan Çaturoğlu, İl Emniyet Müdürlüğüne geçerek İl Emniyet Müdürü A.Metin Turanlı ile bir araya geldi. Turan’lı ile Alaplı, Ereğli, Kilimli ve Gökçebey ilçelerimizde yapılması planlanan Emniyet müdürlükleri, Emniyet amirlikleri ve karakol planlamaları üzerinde bilgi paylaşımında bulundular. Her iki ziyarette ilimiz açısından faydalı birer görüşme oldu.”

Diğer taraftan Bayburt Grubu tarafından Zonguldak TIR parkında yapılacak olan 3.500 kişilik Caminin İlimize hayırlı olmasını temennilerinde bulunan Çaturoğlu, emeği geçenleri de tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2018, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER