Çaturoğlu'ndan taziye…

ÜLKEMİZİN, MİLLETİMİZİN VE ZONGULDAK’IN BAŞI SAĞOLSUN

Çaturoğlu'ndan taziye…

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Hakkâri’de teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen güvenlik görevlileri ile korucular için taziye mesajı yayınladı. 

Milletvekili Çaturoğlu, yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi; “Hakkâri’de teröristlerle girilen çatışmada şehit olan hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kurak ile birlikte şehit olan askerlerimize ve korucularımıza cenabı Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü, huzur ve güvenini korumak için canını hiçe sayankahraman güvenlik güçlerimiz oldukça hiçbir şer odağı Türkiye’ye boyun eğdiremeyecek ve diz çöktüremeyecektir. Karanlık şer güçleri, bu hain teröristler hiçbir zaman emellerineulaşamayacaklar veaziz milletimizi asla birbirine düşüremeyeceklerdir. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır.

Şehit olan silahlı kuvvetlerimizin kahraman evlatlarına Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, sevenlerineve aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar, yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyorum.”

 

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER