Çaycuma ilçesinde İlik Bekleyen Tuğçe, Hayata Tutunamadı

Çaycuma ilçesinde İlik Bekleyen Tuğçe, Hayata Tutunamadı

Çaycuma ilçesinde İlik Bekleyen Tuğçe, Hayata Tutunamadı

Zonguldakın Çaycuma ilçesinde 1 yıl önce yakalandığı aplastik anemi hastalığına yakalanan 13 yaşındaki Tuğçe Bayraklı hayatını kaybetti.
Zonguldakın Çaycuma ilçesinde aplastik anemi hastalığına yakalanan Barboros Kutlutaş Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Tuğçe Bayraklı, yaklaşık 1 yıldır tedavi görüyordu. Uygun kök hücresi bulunamayan genç kız yaşam savaşını kaybetti. Küçük kızın cenazesi, hastane morgundan alınarak Çaycumadaki evinin önüne getirildi. Burada yapılan duaların ardından öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Annesi Neriman Bayraklı ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan Tuğçenin sözleri ise yürekleri burktu. Sosyal paylaşım sitesinde, Annem diye çağırayım sen de bana kocaman sevgi dolu kollarını aç, ben de koşarak sarılayım diyen Bayraklı, ölmeden önce annesine şu sözleri yazdı:
Bu resimdeki gibi kalsın sevgimiz. Ben seni annem diye çağırayım sen de bana kocaman sevgi dolu kollarını aç ben de koşarak sarılayım. Başımı göğsüne dayayıp hıçkıra hıçkıra ağlayayım. Sen de kocaman sevginle ısıt beni. Öp kokla, tut ellerimden. Ama sakın bırakma olur mu annem. Çünkü ben sensiz yapamam. Sen yanımda olmazsan dayanamam sensizliğe. Seni çok seviyorum. İyi ki varsın güzel kadın. İyi ki benim annemsin.

haber

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER