Çaycuma'da polis teşkilatının kuruluşu kutlandı

Çaycuma'da polis teşkilatının kuruluşu kutlandı

Çaycuma'da polis teşkilatının kuruluşu kutlandı

Çaycumada Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Çaycumada tören düzenlendi.
Atatürk Anıtının önünde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Çaycuma İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç,günün anlam ve önemini simgeleyen çelengi anıta koydu. Kılıç, Misyonumuz, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde, hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve tarafsızlık ilkelerine bağlı kalarak, yasalara ve evrensel değerlerin ışığı altında bireylerin temel hak ve özgürlüklerinin korunmasını, toplumu düzen, huzur ve güvenlik içinde yaşamını sürdürmesine imkân sağlayan bir ortam oluşturulmasına ve kurulmasına kakı sağlamaktır.Vizyonumuz ise, düzen, barış, huzur ve güvenliği bozmak isteyenleri caydıran, bozanları gerekli tüm delilleri ile hızlı yakalayan, kamu güvenlik politikalarının oluşturulmasına katkı sağlayan, mutlu personeli ve insan merkezli kaliteli hizmetleri ile katkı sağlayan örmek bir teşkilat olmaktır. Güvenlik hizmetlerinin sunumunda, sivil katılım, şeffaflık, denetime açıklık, hesap verebilirlik gibi evrensel değerlere son derece nem vermekteyiz. Asayiş hizmetlerinden kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeleye, terörle mücadeleden trafik hizmetlerine kadar bütün alanlarda vatandaş memnuniyeti ve vatandaş odaklı hizmeti esas almaktayız. Bugün kendisine güvenilen ve başvurulan polisimiz tutum ve davranışları ile büyük bir takdir toplamaktadır. Türk polisi başarılı ve özverili çalışmaları, fedakârlıkları ile milletimizin sevgisini en üst seviyede kazanmanın haklı onurunu yaşamaktadır. Bu düşünceden hareketle Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak özellikle toplum destekli polislik hizmetleri ile yeni projeler üreterek daha etkin hale getirmeyi hedefliyoruz dedi.
Törene, Kaymakam Serkan Keçeli,Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Jandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Köktürk, TSO Meclis Başkanı Erdoğan Güney, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri, muhtarlar ve emniyet personeli katıldı.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER