Çebi Grup, Emniyet Teşkilatını kutladı

Çebi Grup, Emniyet Teşkilatını kutladı

Çebi Grup, Emniyet Teşkilatını kutladı

ÇEBİ Grup yayımladığı mesaj ile 10 Nisan Polis Haftasını kutladı. Yayımlanan mesajda; “Vatandaşlarımızın esenliği ve güvenliğini temin etmek amacıyla kurulan Polis Teşkilatımız, kamu düzeninin sağlanması huzur ve barış ortamının devamı için, üstün görev anlayışı içinde cansiperane gayretlerini sürdürmektedir. Kurulduğu günden bu yana sürekli kendini geliştiren Polis Teşkilatımız bugün sahip olduğu araç-gereç, fiziki imkânlar ve eğitimli personeli ile mutlu birey, huzurlu toplum vizyonu ile çalışmalarına devam etmektedir.
Türk emniyet Teşkilatı yıllardan bu yana gelen üstün hizmetlerinin yanı sıra 15 Temmuz hain darbe girişiminde Türk Milletinden yana durmak suretiyle üstün hizmetlerinin yanında gönüllerde ki yerini de millet nezdinde sağlamlaştırmıştır.
Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Haftası kutlu olsun.”

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER