ÇEBİ GRUP YATIRIMA DOYMUYOR…

Hamzaçebi: “Enerjimizi, 1 kişi daha fazla istihdam sağlamanın projelerine veriyoruz”

ÇEBİ GRUP YATIRIMA DOYMUYOR…

Petrol, Otomotiv, Medya ve tekstil sektöründe Batı Karadeniz’in önde gelen firmaları arasında yer alan Çebi Grup yatırımlarını sürdürüyor.
Bölge ekonomisine ciddi katkıda da bulunan Çebi Grup bünyesinde yaklaşık 150 kişiye istihdam da sağlıyor.
Yatırıma doymayan Çebi Grup, 3 tanesi Düzce’de olmak üzere Sakarya, Zonguldak Ereğli ve Gökçebey’de bulunan akaryakıt istasyonlarına bir yenisini daha ekledi.
Çebi Grup Düzce bölgesinde faaliyette bulunan bir akaryakıt istasyonunu da bünyesine ekleyerek gücüne güç kattı.
Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi, ülke bölge ekonomisine ve istihdamına bulundukları katkılarının artarak devam edeceğini belirterek, Düzce’de satın aldıkları yeni akaryakıt istasyonunun da Çebi Grup markası ile çok kısa bir sürede hizmete başlayacağını söyledi.
Şu anda Çebi Grup’de yaklaşık 150 kişinin istihdam edildiğini hatırlatan Hamzaçebi, bu sayının artması için yakın bir zamanda yeni yatırımlarının da olacağının altını çizerek, “1 kişiye bile ekmek vermek ailece bizleri mutlu ediyor. Tüm enerjimizi fazladan bir kişiye daha nasıl istihdam sağlayacağımız konusundaki projelerimize harcıyoruz. 
Çalışıyoruz, üretiyoruz ve ekonomimize katkı sağlıyoruz. 
Grubumuz bünyesine kattığımız yeni akaryakıt istasyonu ile de fazladan bir kişiye daha ekmek vermenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz” dedi.
Çebi Grubun bölge ve ülke ekonomisine daha fazla katkıda bulunma mücadelesi verirken bazı art niyetli çevrelerinde kendileri hakkında olumsuz algı operasyonu içerisinde olduğunu hatırlatan Yasin Hamzaçebi, “İt ürür kervan yürür. Önümüze bakıyoruz. İşimize bakıyoruz. Çebi Grup önümüzdeki süreçte de yeni sürprizlerle karşınızda olacak” dedi.
Çebi Grup Ceosu Yasin Hamzaçebi, grubun yatırımlarına devam ederken bölgelerine karşı olan sosyal sorumluluk projelerini de unutmadığını, yatırımlar arttığı sürece sosyal sorumluluk projelerinin de artacağını ifade etti….

Gündem

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2019, 15:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
kemal çetin
kemal çetin - 5 yıl Önce

TEBRİKLER ÇEBİ GRUP ALLAH COK VERSİN

metin dalbay
metin dalbay - 5 yıl Önce

helal hemşerim hayırlı ticaretler

veli yılmaz
veli yılmaz - 5 yıl Önce

ereğliye ucuz lpg ile tanıştırdınız.ereğli size minnettar.milleti soyuyorlqrdı

mert kanber
mert kanber - 5 yıl Önce

sizi alkışlıyorum

Gk
Gk - 5 yıl Önce

Hayirli olsun

MUSTAFA ÇEBİ
MUSTAFA ÇEBİ - 5 yıl Önce

SIZDEN RICAM BIRDE ZONGULDAK MERKEZE AÇIN LPG 3,40 ALIYORUZ.İNŞALLAH ÖNERİMİ DEĞERLENDİRİSNIZ .

SIRADAKİ HABER