CHP BAYRAMLAŞTI!..

CHP BAYRAMLAŞTI!..

CHP BAYRAMLAŞTI!..

Zonguldak’ta ramazan bayramı dolayısıyla CHP il Başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi. 

Parti binasında düzenlenen programa, CHP Zonguldak milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, eski milletvekili Şerafettin Turpcu, il başkanı Hakkı Güney, Merkez ilçe başkanı Yusuf Mar ve partililer katıldı.

İl başkanı Hakkı Güney bir konuşma yaparak şunları söyledi; “Ramazan bayramınızı kutluyorum hoşgeldiniz. Bayramlar kardeşliğin simgesidir. Zonguldakta chp olarak elimizden ne geliyorsa şehrimizün menfaatlerini koruyoruz. Zonguldakta geçen bakan yardımcısı ziyaretinde sadece akp belediye başkanlarını toplamalarını dile getirdik. Ayrımcılığı dile getirdik. İş kur istihdamı konufsunda da vekilimiz deniz yavuzhılmaz dile getirdi akp belediyelerine 270 chp beediyelerine sıfır işçi verildi. Ama biz halkımıza güveniyoruz bizim halkımız var. Benim ricam bayramlarda nasıl birbirimizin elini tutuyorsak her alanda el ele olmalıyız. Herkesin bayramını kutlarım.”

CHP eski Milletvekili Şerafettin Turpçu, bir konuşma yaparak; “Herkesin bayramını kutluyorum. Türkiye artık akp iktidarının sonuna yaklaştı. 1946lardaki olayı hala anlatıyorlar ama şu anda adalet ve yargı sistehmi ile ilgili türkiye ilk yüzde değil. Akpnin sonu geldi, son noktadalar. İstanbul seçimleri de akpnin türkiyeyi yönetemeyeceğini gösterdi” dedi. 

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, konuşmasında şunları söyledi; Bir famazan ayını geride bıraktık. Famazan ayı hepimizin kul hakkı yememeye daha dikkat ettiği aydır. Malesdf ramazan ayı kul hakkı yenmeyen bid ay olmadı. Hukuksuzca ysk istanbul seçimini yeniledi. Biz bu seçim yenilemenin huluksuz olduğunu biliyorduk. Dün itibariyle sdçimin iptal gerekçesi olan sandık görevlilerinin aynı göreve geldiğini gördük. Ysknın içindeki çeteleşmiş bir yapının hıkuksuzca siyasi bir karar verdiğini görmüş olduk.”

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2019, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER