CHP gençliği başkanını seçti

CHP gençliği başkanını seçti

CHP gençliği başkanını seçti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak il Gençlik Kolları Başkanlığı’nın Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

CHP İl binasında yapılan genel kurulda Özgür Arslan ve Doğukan Güney Başkanlık için yarışırken, Doğukan Güney CHP İl Gençlik Kolları Başkanı oldu.

Divan Başkanlığı’nı CHP İl Saymanı Devrim Dural yaparken, yardımcılıklarını CHP İl Bilişim Sorumlusu Merve Arslan ile Kültür ve Sanattan Sorumlu Başkan yardımcısı Ali Arslan yaptı.

CHP Örgütlerden Sorumlu Başkan yardımcısı Ahmet Kaptan ve Kadın Örgütlenmesinden Sorumlu Başkan yardımcısı Nazan Pulat’ın da katıldığı genel kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Kongrede konuşan CHP Gençlik Kolları Başkan yardımcıları Özgür Arslan ve Doğukan Güney, birlik ve beraberlik mesajları verirken, kongrede kim kazanırsa kazansın CHP’nin kazanacağını ifade ettiler.

Toplam 73 oyun kullanıldığı seçimde Doğukan Güney 58 oy alırken, Özgür Aslan 15 oy aldı.

Yapılan seçim sonucunda CHP Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney yönetimindeki Gençlik Kolları yönetimi şu şekilde oluştu; Anılcan Altunok, Miraç Bayraktar, Caner Çakmak, Atakan Ekmekçi, Mehmet Ali Fatmaoğulları, Ümit Gönül, Özgür Has, Deniz Koçal, Canan Pulat, Mertcan Şehit, Olcay Uzunay, Esra Üzmezler, Pelin Yiğit, Gizem Pala. Kurultay Delegeleri’ne ise; Doğaner Atalay, Furkan Çakır, Alperen Furat, Doğukan Güney seçildi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2020, 22:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER