CHP KADIN KOLLARI TARAFINDAN "BİR BOT BİR MONT" PROJESİ BAŞLATILDI

CHP KADIN KOLLARI TARAFINDAN "BİR BOT BİR MONT" PROJESİ BAŞLATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Kadın Kolları tarafından kırsalda ihtiyaç sahibi çocuklar için "Bir Bot Bir Mont" projesi başlatıldı.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında il ve ilçe kadın kolları tarafından tüm il genelinde kırsalda ihtiyaç sahibi olan çocuklara ulaştırılmak üzere 1,5 ay önce Bot ve Mont projesi başlattıklarını ve  toplanan bu bot ve montların ihtiyaç sahibi kırsaldaki çocuklara bugünden itibaren ulaştıracaklarını belirterek şunları söyledi:

DESTEK OLMAK İSTEYENLERE KAPIMIZ AÇIK 

"Bugün burada sizlerle bir-bir buçuk önce başlatmış olduğumuz küçük kardeşlerimiz için bir bot bir mont projesi için toplanmış bulunuyoruz. Projemizi bir buçuk ay önce tüm ilçelerde aynı anda eş zamanlı olarak. Kadın Kolları ve gençlik kollarımızın yapmış olduğu bir projedir. Bugüne kadar çok güzel rakamlarda bot ve mont toplandı küçük kardeşlerimiz için. bunlar ikinci el değil tamamıyla sıfır ürünlerdir ve çok güzel yardım ve destekler aldık. Zonguldak halkı çok duyarlı oldu. Gerçekten buradan hepsine tek tek teşekkür ediyorum destek olan tüm arkadaşlarımıza, sevdiklerimize, hiç tanımadığımız ama kalplerimizin aynı çarptığı insanlara çok çok teşekkür ediyorum. Bugün itibari ile eş zamanlı olarak tüm ilçelerde dağıtıma başlanacak. Buradaki amacımız zaten kırsaldaki köylerdeki küçük kardeşlerimiz. Mahallelerdekilere biraz daha rahat ulaşabildiğimiz için bu projenin kapsamını ikinci kısma aldık, önceliği kırsala verdik. 15 gün daha bot ve mont toplamaya devam edeceğiz. Buradan sesleniyorum destek olmak isteyen herkese kapımız açık. Herhangi bir para kesinlikle kabul etmiyoruz.".

 

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2020, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER