CHP Kozlu kahvaltıda buluştu

CHP Kozlu kahvaltıda buluştu

CHP Kozlu kahvaltıda buluştu

CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank ve CHP Kozlu Belediye Meclis Üyeleri kahvaltıda buluştu.

Düzenlenen kahvaltıya CHP Kozlu Belediye Başkan adayı Cengiz Bank ve Meclis üyelerinin yanısıra CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, CHP Kozlu İlçe Örgütü, İl Genel Meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfi Ceylan'ın kahvaltıya gelenleri selamlayarak başladığı açılış konuşmasının ardından Kozlu Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanı Turan Oral seçim çalışmalarının seyrini ve kalan sürede yapılması gerekenler ile planlamalar hakkında bilgi verdi.

CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney ise konuşmasında Kozlu'da havanın CHP lehine olduğundan bahsederek çalışmalar hakkında gözlemlerini aktardı.

Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank konuşmasına CHP'li kadınlara çalışmalara verdikleri katkı ve emekleri için teşekkür ederek başlayarak, Başkan olduğunda kadınlarla beraber Kozlu'yu yöneteceklerinin sözünü verdi. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Bank, seçimin Kozlu'da kazanılacağını ama son günlerde daha sıkı çalışılması gerektiğine vurgu yaptı.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ise Kozlu'da CHP İlçe Örgütü ile birlikte seçim çalışması tecrübelerinin olduğunu vurgularken, CHP'nin Kozlu'da önde olduğunu ama rehavete kapılmadan daha fazla çalışmak gerektiğini ifade etti. Cengiz Bank'ın aday olduğunda Kozlu'da saydam ve dürüst bir yönetim kuracağına söz verdiğini belirten Yavuzyılmaz, Kozlu'ya sosyal demokrat belediyeciliğin bayrağının dikileceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 15:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER