CHP Kozlu'da Bank ile devam

CHP Kozlu’da Bank ile devam

CHP Kozlu'da Bank ile devam

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanlığının Olağan Genel Kurulu hafta sonu yapılırken, mevcut başkan Cengiz Bank yeniden başkanlığa seçildi.
Divan Başkanlığını Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç’ın yaptığı kongreye, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak İl Başkanı Ahmet Altun, Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, eski il başkanlarından Halil Furat, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, Kozlu belediye meclis üyeleri, MHP Kozlu İlçe Başkanı Murat Gülsever ve yönetim kurulu üyeleri, Kozlu Esnaf Odası Başkanı Şahin Kala, Kozlu Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Alaattin Altuntaş ve Kozlu Kızılay Başkanı Zeki Candaş katıldılar.
CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank kongrede yaptığı konuşmada, Bank, “Bizim Kozlu’da tüm amacımız birlik ve beraberliği sağlamak ve önümüzdeki yerel, genel ve başkanlık seçimlerinde Kozlu’muzda gerekli desteği çıkarmak, belediye seçimleri anlamında da Kozlu’muza belediye başkanlığımızı kazandırmak. Tabi bu anlamda tüm arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik içinde olması hepimizi mutlu eti. Bugün kongremiz gayet güzel bir ortamda geçti. Tüm arkadaşlarımız birlik ve beraberlik içerisindeydik. İkinci olağan kongremizi de Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kozlu İlçe yönetim kurulu üyeliklerini arkadaşlarımız ile beraber oluşturduk. Bu arkadaşlarımız ile beraber çok daha başarımlı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
Tek liste ile gidilen seçimler sonucunda kongrede mevcut başkan Cengiz Bank yeniden ilçe başkanlığına seçilirken, yönetim kuruluna ise, Seyfettin Ceylan, Soner Çakat, Tenzile Dibek, Zafer Dilmen, Elmas Engin, Oğuz Keklikoğlu, Muray Kula, Bahri Mangaltepe, İlknur Metin, Havva Özdemir, Sedef Özer, Ali Ekber Polat, Ender Sağır, Necmi Uludüz ve Turgut Ünal seçildiler.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2017, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER