CHP'de Devir Teslim 'ZAMAN'ı!..

CHP'de Devir Teslim 'ZAMAN'ı!..

CHP'de Devir Teslim 'ZAMAN'ı!..

CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman ve yönetim kurulu üyeleri CHP Merkez İlçe binasında yapılacak devir teslim töreni öncesi, Valilik önünde Saygı duruşunun ardından Atatürk Anıtı ve İsmet İnönü Anıtına gül sunuldu.

Zaman, Gazi Musta Kemal Atatür’ün TBMM’yi cuma günü açmasını örnek alarak Töreni cuma günü düzenlediklerini belirtti.

Ardından CHP Merkez ilçe binasında devir teslim teslim Töreni yapıldı.

Ebru uzun ilçe başkanı Merkez ilçe Başkanlığı görevini Fikret Zaman’a teslim ederek şunları söyledi; ”Önümüzde çok zorlu bir dönem vardır. Türkiye için çok önemli seçimler yapılacaktır. Bu süreçte sizin yükünüzü hafifletmek için benden ne istiyorsanız sizin yanınızda olacağım için söz veriyorum. Tüm yönetim kırulu üyelerini ve sizi kutluyorum.”

Fikret Zaman’da görevi Uzun’dan devralarak şu ifadeleri kullandı; “17 Aralık tarihinde Merkez İlçe kongresi yapılmıştır. Kongrede tüm üyeler ve delegelerimiz, bizleri uygun görmüştür. Ayrışma lüksümüz yoktur. Hep beraber bundan sonra hareket edeceğiz. Özellikle bugünü seçmemizin nedeni Gazi Mustafa Kemal Atatürk yurdumuzu düşmandan kurtaran, aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi’ni kuran ve 23 Nisan Cuma günü 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açması itibariyle biz de bugün aynı anlamda ve onun yolunda yürüdüğümüz için aynı günde biz de devir teslim yapalım diye bugünü seçtik. Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e saygımızı ve izinde yürüyeceğimizi belirtmek anlamında saygı duruşunda bulunduk. 2. Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü’nün huzurunda da bağlılığımızı saygı duruşunda bulunarak gösterdik. Bu bir bayrak yarışıdır be bu bayrak yarışını Ebru Uzun ve ekibi buraya kadar getirdiler. Büyük bir başarı ile sıkıntılarla her türlü baskılarla, gereksiz eleştirilere rağmen mücadele ettiler. Biz de aynı duygularla bu bayrağı teslim aldık. Aynı hızla 2019’da iktidar olabilmek için hep birlikte hiç ayrışma olmadan iktidar olma yolunda birlikte çalışacağız.” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER