CHP'de Kongre Heyecanı Sürüyor

CHP’de Kongre Heyecanı Sürüyor

CHP'de Kongre Heyecanı Sürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Altun, hafta sonu yapılan ilçe kongreleri değerlendirerek, Seçimi kazanan arkadaşlarımız da hayırlı olsun” dedi. Pazar günü yapılacak olan Merkez İlçe Kongresi öncesi değerlendirmelerde bulunan Altun, “Merkez ilçe kongremize görünüşe göre 4 aday katılacak Pazar gününe kadar adaylıktan çekilmeler olmazsa 4 listeli seçim bizi bekliyor” dedi.
“ Kazanan başkanları hayırlı olsun”
İlçelerde yapılan kongreler hakkında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Altun, “ Hafta sonu cumartesi günü Kozlu’da başlayıp Alaplı da biten 3 kongremiz vardı. Biz Kozlu’da kongremize katıldık daha sonra yetişe bildiğimiz kadar Ereğli ve Alaplı’da ki kongre derimize katılım gösterdik. Kozlu da tek liste olarak seçime girdik ve katılım iyiydi. Yine Ereğlide katılım oldukça fazlaydı. Ereğlide yine tek listeyle gidilirken Alaplıda iki liste ile seçime gidildi. Her 3 ilçemizde de 2 yıldan beri ilçe başkanlığını yürüten arkadaşlarımız tekrar seçildiler. Kendilerine Hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Pazar günü ise Çaycuma ve Gökçebey ilçelerimizin Kongresi vardı. Bu ilçelerimizde de tek liste olarak seçimler bitmiş bulunmakta.” Şeklinde konuştu.
“ 4 liste yarışacak”
Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe Kongresi’nin 4 adaylı olacağını belirten Altun, Pazar gününe kadar adaylıktan çekilen olmaz ise bu 4 başkan adayı ile birlikte kongrenin yapılacağına dikkat çekerek, “ Ayın 16’sında Devrek’te 1 de ilçe kongremiz var. Pazar günü ise merkez ilçe kongremiz var. Devrek de tek liste ile seçime gidilecek söndürülürken merkezde ise 4 adaylı bir seçim bizi bekliyor olacak. Seçim günü veya seçime Yakın günlerde adaylıktan çekilmeler olabilir. Ama görünen o ki Merkez ilçede 4 adaylı bir seçim olacak.
“ İl Kongresi çalışmaları devam ediyor”
İl Kongresi için çalışmaların sürdüğünü Pazartesi gününden sonra ise devam edeceğini belirten Altun, “ il kongremiz 6 Ocakta Dedeman Otelde gerçekleştirilecek. Pazartesi gününden itibaren İl Kongresi çalışmalarımız devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER