CHP’den açıklama var…

CHP’den açıklama var…

CHP’den açıklama var…

Kdz. Ereğli CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı yazılı bir açıklama yaptı.
Yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle açıklama yapan Sertan Ocakcı şölde dedi:
“Kamuoyunun bildiği üzere, Günümüzde eğitim kavramı birilerinin keyfi isteklerine döndü. Fakir ve ihtiyacı olanlar için  fırsat eşitliği yok, keyfilik, partizanlık ve yönetimdekilerin düşüncesine uygun eğitim modeli var. 
    Sevgili öğrencilerimiz, okullarımız size kapılarını açtı. Sizin hayata umutla güvenle bakan sesleriniz sınıfları, koridorları dolduruyor. Öğretmenleriniz de kollarını açarak sizi sevgiyle heyecanla ve gülen yüzleriyle kaşılayacaklar. Çünkü, anne, baba, öğretmenleriniz ve bizler için önce siz varsınız. Sizler, her şeyden çok daha değerlisiniz. Biz sizleri çok seviyor ve güveniyoruz. 
    Sizler ailelerinizin, bizim ve ülkemizin geleceğisiniz. Bunu hiç aklınızdan çıkarmayın ve okullarınıza bu duygularla bu heyecanla gidin ve size bu günleri hediye eden Mustafa Kemal Atatürk'ü hiç unutmayın. İlke ve inkilaplarını özümseyin ve bu yoldan hiç ayrılmayın. Bizlerden önce Başarınızla annenizi babanızı ödüllendirin. Emeklerini, çabalarını boşa çıkarmayın. Ailenizin değerini ve anlamını bilin.
    Bir sözümüz de sevgili annelere, babalara, velilere. Sizler de çok iyi biliyorsunuz ki günümüzde eğitim yap-boza döndü. Fırsat eşitliği yok, keyfilik, partizanlık ve yönetimdekilerin kafasına uygun eğitim modeli var. Bu koşullarda da yapılacak şey çocuklarımızı sevmek, onlara güvenmek ve bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da yanlarında olduğumuzu, onları her şeyden çok sevdiğimizi hissettirmektir.
    Bu duygu ve düşüncelerimizle yavrularımıza başarılar diliyor, haklarını emeklerini hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz anne, baba, öğretmenlerimize ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.””

Gündem

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2018, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER