CHP'den meclis çıkarması!

CHP'den meclis çıkarması!

CHP'den meclis çıkarması!

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanlığı , tüm ilçe Başkanlarıyla beraber Türkiye Büyük Millet Meclisine çıkartma yaptı.
İl Başkanı Umut Başoğlu beraberinde İl yönetim kurulu üyeleri ile Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakçı, Alaplı İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, Kilimli İlçe Başkan vekili Mustafa Doğan, Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay, Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol ile tüm ilçelerin yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları başkan ve yöneticileri yaklaşık 200 kişilik bir heyetle Türkiye Büyük Millet Meclisinde Chp grup toplantısına katılarak hemen sonrasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Heyeti Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpçu ve Ünal Demirtaş’ın karşıladı.
İl Başkanı Umut Başoğlu yaptığı açıklamada ziyaretlerin çok verimli geçtiği, çok yoğun ve ülkenin dört bir yanından katılımlarla gerçekleşen grup toplantısının 2019’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olacağının habercisi olduğunu belirtti.
Başoğlu açıklamasında, “Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na kömür çalıştayına katılımları ve Zonguldak’a vermiş olduğu değerden ötürü teşekkürlerimizi ilettik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2018, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER