CHP'li kadınlar Kur'an okuttu

CHP’li kadınlar Kur’an okuttu

CHP'li kadınlar Kur'an okuttu

CHP Alaplı ilçe Kadın Kolları tarafından 14 Ekim 2016 tarihinde yaşamını yitiren eski Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka’nın ölüm yıl dönümü nedeniyle Kur’an-ı Kerim okutuldu.

Cuma namazından sonra parti binasında okutulan Kur’an programına Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, eşi Aysel Tekin, CHP Alaplı ilçe Teşkilatı yönetimi, CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal, Kadın Kolları üyeleri ve partililer katıldı.

CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda CHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Emine Uysal, geçen yıl yaşamını yitiren eski Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka’nın ölüm yıldönümü nedeniyle Kur’an-ı Kerim okuttuklarını söyledi.

Eski Başkanları Hasibe Sotka’yı asla unutmayacaklarını belirten Uysal, “Geçen yıl aramızdan ayrılan değerli büyüğümüz başkanımız Hasibe Sotka ablamızın ölüm yıl dönümü nedeniyle bugün Cuma namazından sonra saat 13.30 da parti binamızda Kur’an-ı Kerim okuttuk. Bizlere her zaman örnek olan değerli başkanımızı asla unutmayacağız. Ondan devir aldığımız bayrağı en üst seviyelere çıkarmak için tüm kadın kollarımızla birlikte büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Ben aramızdan ayrılan başkanımız değerli büyüğümüz Hasibe Sotka ablamıza Allahtan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2017, 06:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER