CHP'li olmayan belediyeleri saflarımıza katacağız

CHP'li olmayan belediyeleri saflarımıza katacağız

CHP'li olmayan belediyeleri saflarımıza katacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Umut Başoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i makamında ziyaret etti. İlçe ve beldelerde ki CHP’li belediye başkanlarını ziyaret ettiklerini belirten CHP İl Umut Başoğlu, yerel seçimlerde CHP’li olmayan belediyeleri almayı hedeflediklerini belirtti. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değerli başkanıma ve yönetimine teşekkür ederim. Önümüz seçim süreci. Seçimler zorlu bir süreçtir. Gereken neyse hep beraber yapacağız. Bunu ortak akılla masaya oturup konuşunca çözüm kendiliğinden geliyor zaten” dedi.
“OMUZ OMUZA MÜCADELE EDECEĞİZ”
CHP İl Başkanı Umut Başoğlu seçim sürecine gireceklerini ve birlik beraberlik içinde bu sürece yön vereceklerinin altını çizerek, “hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından iade-i ziyaretlere başladık. Bu ziyaretler doğrultusunda ilçe ve belde belediye başkanlarımızı ziyaret ettik. Bu sebeple Zonguldak Belediye Başkanımıza ziyaret gerçekleştirdik. Biliyorsunuz önümüz zorlu bir süreç. Bu süreci başkanlarımı ile beraber taşıyacağız. 2019’a girerken belediye başkanlarımız ile bu süreci omuz omuza taşıyacağız. Tekrara mevcut belediyelerimizi koruyarak bizim olmayan belediyeleri CHP saflarına katacağız” dedi.
“SEÇİMLER ZORLU BİR SÜREÇTİR”
Zonguldak belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nazik ziyaretleriniz için teşekkür ederim. Özellikle siyasetin içinde olmaz olmaz bir kural olan seçimler var. Sayın Başoğlu’nu kongrede ipi göğüsleyen başkan olarak gördük. Ben özellikle CHP’nin bundan sonraki çalışmalarında bu birlik ve beraberliğin devam edeceğine inanıyorum. Önümüz seçim sürecidir. Sayın başkanımız gerekenleri arz etti. Seçimler zorlu bir süreçtir. Gereken neyse hep beraber yapacağız. Bunu ortak akılla masaya oturup konuşunca çözüm kendiliğinden geliyor zaten” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER