Civelek veli ve şoförlere seslendi…

Civelek veli ve şoförlere seslendi…

Civelek veli ve şoförlere seslendi…

Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek yazılı bir açıklama yaparak servis şoförleri ile öğrenci velilerine mesaj verdi.
Yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle açıklama yapan Civelek şöyle dedi:
 “2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının ilk ders zili çaldı. 2018-2019 eğitim öğretim yılında açık öğretim öğrencileri dâhil, örgün eğitimde resmi ve özel okullarda yaklaşık 18 milyon öğrenci ders başı yaptı. Başta görevli öğretmenler olmak üzere tüm eğitim çalışanlarının, öğrencilerin, velilerin ve yeni eğitim-öğretim yıllarını kutluyorum. Öğrencilerimize zihin açıklığı temenni ediyorum. Bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan yer eğitim yuvasıdır. Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğimiz başarı, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Eğitimin temel hedefi, sağlıklı, çalışkan, üretken, araştıran, soruşturan ve yorumlayan bireyler yetiştirmektir. Çocuklarımızı ve gençlerimizi bu özelliklere sahip, vatanımıza, milletimize, en önemlisi kendilerine yararlı bireyler olarak, geleceğe hazırlamak bizlerin vazifesidir. Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının verimli geçmesini temenni eder, sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım”
DEĞERLİ SERVİS ŞOFÖRLERİMİZ ;
Sizlerde uzun bir tatil döneminden sonra, yeni bir eğitim-öğretim yılında servis işlerine yoğun çalışma temposu ile başlayacaksınız. Şimdiden size çalışmalarınızda kazasız, belasız bol kazançlı bir yıl olmasını diliyorum. Değerli meslektaşlarım size emanet edilen, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı trafik kurallarına uyarak kazasız, belasız bir şekilde okullarına ulaştıralım. Küçük çocuklarımıza araca binerken, araçtan inerken yardımcı olalım. Velilerle iyi diyaloglar kuralım, şoför esnafını toplumda en iyi şekilde temsil edeceğinizi temenni eder saygılar sunarım"

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2018, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER