Çolakoğlu, yeni yılı kutladı

Çolakoğlu, yeni yılı kutladı

Çolakoğlu, yeni yılı kutladı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, 2019 yılının güzellikler getirmesini temenni etti.
Milletvekili Çolakoğlu yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Acısıyla tatlısıyla, sevinciyle hüznüyle 2018 yılını geride bırakırken, umutlarla yeni bir yıla daha merhaba diyoruz. Aziz hemşerilerim, değerli kardeşlerim yeni yılınız kutlu olsun.
Geride bıraktığımız 2018 yılı ülkemizin demokratikleşmesi ve kalkınması yolunda önemli adımların atıldığı bir yıl olmuştur. İlimizi ve ülkemizi sizlerden aldığımız güç ile 2019 yılında da daha ileriye taşıyabilmenin gayreti ve çalışması içerisinde olacağız. İnanıyorum ki 2019 yılı demokrasinin, birlik ve beraberliğin, huzurun, bereketin ve yaşam standardının daha da artacağı bir yıl olacaktır.
Sevgili hemşerilerim, komşusu aç iken tok yatan bizden değildir buyruğu doğrultusunda ensar görevini fazlasıyla yerine getirdiniz ve getirmeye de devam ediyorsunuz. Hepinize müteşekkirim. Yeni yılda en büyük arzum ve temennim o dur ki, gerek Filistin ve Suriye’de, gerekse dünyanın dört bir yanında devam eden zulüm ve katliamların bir an önce son bulmasıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılının ülkemiz, milletimiz, devletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor sevginin, barışın, huzurun, kardeşliğin, paylaşmanın ve dayanışmanın egemen olduğu bir dünya dileklerimle tüm hemşerilerime selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER