Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 İlin Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 başkan adayını daha açıklıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 İlin Belediye Başkan Adayını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün 14 ilin daha başkan adaylarını açıklayacak. Bilindiği gibi AK Parti’nin Zonguldak Belediye Başkan adayı Doktor Ömer Selim Alan oldu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor. Başkan Erdoğan, burada yapacağı açıklamada 14 ilin belediye başkan adayını daha duyuracak. Başkan Erdoğan'ın açıklamasıyla Cumhur İttifakı'nda jestlerin yapılacağı illerin de şekillenmesi bekleniyor..

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor.

Başkan Erdoğan, partisinin 14 il belediye başkan adayını daha açıklıyor.

İşte Başkan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

G-20'DE PEK ÇOK KONUYU ELE ALMA FIRSATI BULDUK
Oldukça kapsamlı bir gündemle toplanan G20 Zirvesi'nde pek çok konuyu ele alma fırsatı bulduk. Devlet ve hükümet başkanları ile ikili görüşmeler, heyetler arası görüşmeler yaptık. Zirve sonuçlarıyla ilgili görüşlerimizi uluslararası medya ile paylaştık. Ardından Paraguay ve Venezuela'ya geçtik.
Tıpkı Afrika gibi Latin Amerika bölgesi Türkiye'nin gelecekteki siyasi, ticari ve kültürel ortakları arasına girecektir.

KILIÇDAROĞLU'NUN GÖRÜŞTÜĞÜ KİŞİLERE BAKINCA KARŞIMIZA BAMBAŞKA BİR MANZARA ÇIKIYOR
Geleceğimizi inşa etmek için çalışırken ana muhalefetin başının da boş durmadığını gördük. Çok gayretli. Ama bu zat Almanya'ya ve Avrupa'daki birkaç ülkeye gidiyor. Ne zaman bir seçim olsa soluğu Almanya'da alan bu zat bir takım kişilerle görüşmüş. Görüştüğü kişilere bakınca karşımıza bambaşka bir manzara çıkıyor. Tüm siyasi hayatlarını Türkiye düşmanlığına adamış, terör örgütleriyle yakın ilgisi olan isimlerle görüşüyor. Ellerinde terör örgütlerinin paçavralarıyla Almanya'nın federal meclisine çıkanlarla fotoğraf karesine girdiğini görüyoruz. Bunlardan biri de güya ülkemiz kökenli Alman milletvekili, bayan. Kimdir bu kişi; PKK'yı Almanya'da terör örgütü listesinden çıkmak için canhıraş mücadele vermesiyle tanınıyor. Kendisi PKK uzantısı tüm kuruluşların tüm toplantılarının misafiri ve konuşmacısıdır. YPG bayrağı açacak kadar terör örgütü yandaşıdır. CHP Genel Başkanı'nın Almanya'da buluştuğu diğer siyasetçilerin sicilleri de aynı. Kılıçdaroğlu'nun kapalı kapılar arasında yaptığı görüşmelerde ülkemiz aleyhine neler söylediğini az çok tahmin ediyoruz. Bunlar sana bir şey sağlamaz. Zaten bu yerel seçim, genel seçimlerde sana gelen belli.

BİZ BU ZATI MUHATAP ALMAK İSTEMİYORUZ
Yıllardır bu kişinin yalanlarını, iftiralarını, tahriklerini ifşa etmekten biz yorulduk. Kendisi hakkında açtığımız davaların, kazandığımız tazminatların haddi hesabı yok. Eskilerin dediği gibi, konuş konuş faydası yok. Biz bu zatı muhatap almak istemiyoruz. Ancak milletimizin bu gerçekleri bilmeye hakkı olduğu için çarpıklıkları ortaya koyuyoruz. İnşallah 31 Mart seçimlerinde milletimiz bu zata ve ittifak kurduklarına gerektiği cevabı verecektir.

GÜRÜLTÜ VE GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ OLUŞTURAN PROPAGANDA YÖNTEMLERİNİ TERK EDİYORUZ
Her seçim döneminde parti bayraklarıyla afişlerle donatılır. Sonra biz bununla ilgili düzenleme yaptık. Buna rağmen kimse buna riayet etmiyor. Bu kampanya tarzı siyasette güç gösterisi olarak devam etti. Kitle iletişim imkanlarının sınırlı olduğu dönemlerde bu tarz mazur görülebilirdi ancak günümüzde buna ihtiyaç yok. Bunu çok ilkel buluyoruz. Eski tarz kampanya yöntemleri artık şehirlerimizi kirleten bir hale geldi. AK Parti olarak seçim döneminden başlayarak gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini terk ediyoruz. Sadece parti teşkilatlarının olduğu yerde ve seçim koordinasyon merkezlerinin olduğu yerde afiş bayraklar asılabilir. Hiçbir yerde görüntü kirliliğine müsaade edilmeyecek. Belirlenen saatler dışında otobüs dolaştırılmayacak. Böylece partilere ve adaylara çok ciddi maliyet getiren, şehirleri plastiğe ve kağıda boğan israf kaleminden kurtulmuş olacağız.

14 İLİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI:


Zonguldak haber ve Kdz.ereğli Haberleri

AĞRI: Savcı Sayan

AKSARAY: Evren Dinçer

BİLECİK: Nihat Can

ERZİNCAN: Cemalettin Başsoy

EDİRNE: Koray Uymaz

IĞDIR: Adil Aşırım

ISPARTA: Şükrü Başdeğirmen

KARS: Ensar Erdoğdu

KIRŞEHİR: Yaşar Bahçeci

KÜTAHYA: Ahmet Sami Kutlu

SİİRT: Ali İlbaş

TUNCELİ: Gökhan Arslan

VAN: Necdet Takva

ZONGULDAK: Ömer Selim Alan

Kaynak: Ahaber

Gündem

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER