Daha iyi bir aday varsa beni de görevden alsınlar!

Daha iyi bir aday varsa beni de görevden alsınlar!

Daha iyi bir aday varsa beni de görevden alsınlar!

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, İYİ Parti’de Meral Akşener’in istifası sonrası Genel Başkan arayışlarının olmadığını Meral Akşener’in tekrar Genel Başkan olacağına inandığını belirtti. İYİ Parti’nin bazı illerde revizyona gideceğinin hatırlatılması üzerine değişimden yana olduğunun altını çizen Başkan Yıldırım, “Teşkilatlarda değişim kesinlikle olmalıdır. Zaten Zonguldak teşkilatında kesinlikle bir değişim olmalı. Bu değişimi isteyenlerin önceliklisi de benim. Genel Merkez daha iyi bir aday bulursa gerekirse beni bile görevden alsın. Ben bu değişime ve değişikliğe her zaman açığım. Parti içinde huzursuzluktan ziyade koltuk sevdası için gelen insanların beklentileri kırıldı burada” dedi.
Yerel seçimlere yönelik çalışmalara ve temaslara devam ettiklerini belirten İYİ Partili Yıldırım, Zonguldak’ta taleplerin geldiğini ve değerlendirmeleri yapacaklarını belirtti. CHP ve AK Parti aday adaylarının ortaya çıkmasını beklediklerinin altını çizen Yıldırım, “Önemli isimlerle görüşme halindeyiz” ifadelerini kullandı.
“GENEL BAŞKAN ARAYIŞIMIZ YOK”
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, İYİ Parti’de Meral Akşener’in istifası sonrası Genel Başkan arayışlarının olmadığını belirterek, “Yapılması planlanan genel kongrede genel başkanımız kesinlikle Meral Akşener olacaktır. Biz ikinci bir aday kesinlikle düşünmüyoruz. Koray Aydın beyefendinin genel başkan adayı olacağını düşünmüyorum çünkü Meral Hanımın ilk açıklamasından sonra tek adayın meral Akşener olacağını zaten söylemişti. Bizim bu noktada parti ve teşkilat olarak herhangi bir genel başkan adayımız yoktur. Zonguldak’ta bulunan İYİ Parti’nin 10 delegesinin 10 tanesinin de Meral Akşener’e oy vereceğini biliyorum. Bunu kendileri dile getiriyor” dedi.
“DEĞİŞİMİ DESTEKLİYORUZ”
Teşkilatta değişim olması gerektiğini ve desteklediğini belirten Yıldırım, “Teşkilatlarda değişim kesinlikle olmalıdır. Zaten Zonguldak teşkilatında kesinlikle bir değişim olmalı. Bu değişimi isteyenlerin önceliklisi de benim. Genel Merkez daha iyi bir aday bulursa gerekirse beni bile görevden alsın. Ben bu değişime ve değişikliğe her zaman açığım. Parti içinde huzursuzluktan ziyade koltuk sevdası için gelen insanların beklentileri kırıldı burada. Ben ayrıca seçimde alınan %10’luk orandan da memnunum. Partimiz gelecek seçimlere bundan sonra daha iyi hazırlanacaktır. İçeride ki zayıflar ve çürükler bu süreçten sonra temizlenecektir. Merkez sağ cenahında çok iyi bir parti olacağımıza inanıyorum ben” ifadelerini kullandı.
“İSİMLE RBİZDE KALSIN”
Mart ayında yapılmasının planlanan yerel seçimlere yönelik çalışmaların devam ettiğine dikkat çeken İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, “Yerel seçimlere yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu noktada özellikle talep olduğunu belirtmek isterim. Birkaç isim ile görüşüyor ve sürekli istişare halinde bulunuyoruz. Fakat öncelikle şöyle bir durum var ben CHP ve Ak Parti’nin aday adaylarının öncelikle çıkmasını bekliyorum. Bu adayların durumuna göre hareket edeceğiz. Çok önemli ve büyük isimler var onlar şuan bizde saklı kalsın”     dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2018, 21:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER