Dede ailesi 'adalet' istiyor

Dede ailesi 'adalet' istiyor

Dede ailesi 'adalet' istiyor

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde geçen hafta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 yaşındaki Feride Dede’nin ailesi adaletin yerini bulmasını istiyor.

Geçen Cumartesi günü Zonguldak’ın Devrek ilçesi Dedeoğlu köyünde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 5 yaşındaki Feride Dede’nin ailesi adaletin yerini bulmasını istiyor.

Geçen hafta Cumartesi günü meydana gelen kazada 5 yaşındaki kızını kaybeden acılı baba Hüsamettin Dede, "Kızım Feride çarşıdan gelen ablasını dolmuştan indiğini görünce birden yola çıktı ve karşıdan hızla gelen aracın altında kalarak ağır yaralandı. Zaten en büyük problemimiz bu yolda araçların hızlı seyretmeleri. Jandarma gerekli önlemleri almasına rağmen yine de sürücüler hızlarından asla taviz vermiyor. Kızım 4 gün komada kalmasına rağmen sürücü dahil hiç kimse arayıp sormadı ve küçük yaşta fidanımı toprağa verdim. Kendilerinden davacıyım. Adalettin yerini bulacağından eminim" diye konuştu.

İHA

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 18:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman coşkun
Osman coşkun - 6 yıl Önce

Sayın il sağlık yetkilileri.zonguldak Alaplı hacihasan köyü şebnem mahallesinde insan sağlığını tehdit eden bir durum vardır.konuyla ılgili yerinde keşif yaparsanız insan sağlığının ne kadar değeri olup olmadığını yerinde tespit edersiniz.ben bir vatandaş olarak bu konuyla ilgilenmenizi arz ediyorum.insan sağlığı adına.

SIRADAKİ HABER