Demir, yeni hükümete başarı diledi

Demir, yeni hükümete başarı diledi

Demir, yeni hükümete başarı diledi

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk Kabinesini kutladı ve başarılar diledi.​

Demir, Türkiye’nin ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ ile her alanda daha hızlı karar alma mekanizmasına kavuşacağını belirterek, “Artık önümüzde ülkemiz ve milletimiz için belirsizliklerin ortadan kalktığı, istikrarlı ve parlak bir dönem var. Türkiye yeni sistemle yapısal reformları daha hızlı gerçekleştirebilecek.
Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinde iş dünyası kökenli ve icracı isimlerden oluşan yeni Hükümetimizle büyük Türkiye inşa edilecektir.
Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan yeni Kabinenin yeni döneme uygun şekilde reel sektörden gelen icracı isimlerden oluştuğunu memnuniyetle müşahede etmekteyiz.
Özellikle iş dünyamızdan kişilerin hükümette yer almasını çok önemli görüyoruz. Yeni Ticaret Bakanımızın TOBB camiasından çıkmasından ayrıca gurur ve mutluluk duyduk. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcımız Sayın Ruhsar Pekcan, iş dünyasının içinde yetişmiş, üst düzey yöneticilik yapmış, ekonomiyi yakından bilen,  çok kıymetli bir iş kadınıdır. İş dünyamızın Hükümette temsiliyeti karar alma süreçlerini hızlandıracak ve yapısal reformların hayata geçirilmesini sağlayacaktır.
Türk iş dünyası olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğinde ve çok değerli isimlerin yer aldığı yeni Kabinesiyle Türkiye'nin yeni bir sıçrama gerçekleştireceğine ve 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğine inanıyoruz.
Artık ekonomiye, reformlara odaklanarak geleceğin büyük Türkiye'sini inşa zamanıdır.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında kurulan yeni hükümetimizi kutluyor, tüm bakanlarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2018, 20:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER