DEMİRKÖSE, İLÇE BAŞKANLARIYLA BİRARAYA GELDİ

DEMİRKÖSE, İLÇE BAŞKANLARIYLA BİRARAYA GELDİ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Varol Demirköse, ilçe başkanları ile birlikte bir araya geldiklerini söyledi.

İlçe başkanları ile birlikte İlimizdeki sosyal ve ekonomik sorunlar ile çözüm yolları, Covid-19 salgını süreci, yerel yönetimlerin çalışmaları, Kongreler süreci, Zonguldak siyasetindeki gündem konuları hakkında istişare yaptıklarını belirten Demirköse şunları söyledi:

“Bugün Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığımızda İlçe Başkanlarımız ile birlikte İlimizdeki sosyal ve ekonomik sorunlar ile çözüm yolları, Covid-19 salgını süreci, yerel yönetimlerin çalışmaları, Kongreler süreci, Zonguldak siyasetindeki gündem konuları hakkında istişareler yapılmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultayı 14 Mart 2021 tarihinde yapılacak olup İlçe ve il kongreleri 9 Ağustos 2020 Pazar günü Samsun’un İlkadım ilçesiyle birlikte başlayacaktır. İlçe teşkilatlarımız ile il teşkilatımız bu tarihe uygun olacak şekilde, Covid-19 salgını sürecindeki tedbir kararlarına da uygun olarak planlama yapıp çalışmalarına hız vereceklerdir. Milliyetçi Hareket Partisi’ni istismar etmek için ortam kollayanlara, fitne yaymak için tetikte bekleyenlere, kimliğimizi ve inançlarımızı kullanarak bozgunculuğa heves edenlere imkan ve izin verilmeyecektir. Bizden görünüp değerlerimize, ilkelerimize ve dava arkadaşlarımıza iftira atan, itibar suikastı ve dedikodu tetikçiliği yapan her kim olursa olsun ayıklanacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin sosyal medya konusundaki görüşü açık olup, Sosyal medya yasası çıkıncaya kadar tavrımızda da bir değişiklik olmayacaktır. Yine de sosyal medyada yapılan saldırılar takip edilecek, eninde sonunda muhataplarından hukuk önünde hesap sorulacaktır.  Milliyetçi Hareket Partisi sosyal medyada kurulmamış, buraya da teslim edilmeyecektir. İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, Allah’ın izniyle kazanan Türkiye olacaktır. Tüm teşkilat mensuplarımıza yapacakları çalışmalarda üstün başarılar diliyor, Kongrelerimizin, demokrasinin daha da kökleşip güçlenmesi için bir vesile olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene.”



 

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2020, 19:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER